Hool23 Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 Kdo by chtel udelat klan v MoH s nazvem [CF]? Kdyz tak piste svuj gamertag Headset Vek a kdo za koho vic hraje v MoH (Sniper,Spiceal Ops .....) Tak ja zacnu Snickersru Ano 18 Special Ops 12 lvl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James XR Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Čau, určitě bych se přidal :) Ted mně asi 3 dny blbly servry, ale tedka se to zdá být ok, takže můžeme zahrát :) Ve friend listu tě mám, headset mám, hraju Rifleman a Special Ops (oba 15 levl), Sniper mě nebaví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Prosinec 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 hmm tak moc lidi tu neni..tak je to asi zbytecni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James XR Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 hmm tak moc lidi tu neni..tak je to asi zbytecni Klan asi ne, ale zahrajeme někdy spolu jo? :) Nejlépe Team Assault nebo Sector Control, to mám nejradši :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pietro Fofista Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 někdy se přidám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
puntak Odesláno Prosinec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 FaultyGnatCZE ano 14 Ryfleman 6lvl - Sniper 4lvl včera sem to začal hrat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.