xxYoshixx Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 Neví někdo jak to zpravit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 Jaký si měl CFW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xxYoshixx Odesláno Listopad 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 mam tam OFW 5.03 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michat Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 co to je za blabol? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Takže PSP jde zapnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 "zasáhl jsem do Flash0" - víš že se tam zasahovat nemá a i tak tam lezeš, trochu debilita ne? Kup si nový PSPčko nebo základovku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Takže PSP jde zapnout?když píše že je bricklé tak asi neco to je za blabol? co přesně myslíš xxYoshixx: pokud jsi měl neflashnutelnou desku tak máš smůlu, je to neopravitelný brick, můžeš leda koupit novou základní desku a prohodit to, nebo pokud máš záruku tak to hoď na reklamačku. btw jen pro jistotu, jakej máš datacode pod baterkou edit: pozdě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michat Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 on tady píše že si ho bricknul a zároveň že má ofw 5.03 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xxYoshixx Odesláno Listopad 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 no jo, ale mel jsem tam nahrany i Gen-C ... a je tam 8D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 To je jedno co tam MĚL za FW... tady hraje roli to, že teď má brick a neflashnutelnou desku, tudíž platí to co jsem psal v předchozím postu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xxYoshixx Odesláno Listopad 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 A nemohl by mi tam nekdo namontovat novou ? .. treba tu, na ktere jde i ta Pandora .. kolik by to stalo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 atavarecek Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 A nemohl by mi tam nekdo namontovat novou ? .. treba tu, na ktere jde i ta Pandora .. kolik by to stalo ? hodne, protoze se to moc neprodava - asi 1500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xxYoshixx Odesláno Listopad 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 no co uz, clovek se uci chybami :) a kdybych do toho dal tu Už udelanou pandota baterku, tak by to neslo rozjet ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Na neflashnutelnou desku Pandora nejde, proto je neflashnutelná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Deathmers Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 no jo, ale mel jsem tam nahrany i Gen-C ... a je tam 8D Pokud toto označuje Date Code, tak má samozřejmě flashnutelnou desku, čili unbrick pomocí pandory je velice snadný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 vazne?a mas vubec mozek? 8c a 8d je naflashnutelna,8b myslim ze este jo. p.s. ja bych ti spis hodil cihlu na hlavu kdys je to tak snadny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xxYoshixx Odesláno Prosinec 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 jdu to zkusit reklamovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xxYoshixx
Neví někdo jak to zpravit ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.