Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Výkon Processoru

Jendas1468625518

Otázka

Dobrý den, všem chtěl jsem se zeptat mam processor AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4200+ 2.21GHz rozjedu na něj GTA IV?? a jestlik jo tak jsem se chtěl ještě zeptat jestlik tento processor stačí na ostatní nové hry např: Call of Duty 4 a Call of Duty 6, Metro 2033 a takové mam totiž slabou grafiku tak jsem se chtěl zeptat jestlik to ma cenu kupovan grafiku k tomu processoru a poslední otz. vystačím si s 2GB RAM na ty hry co jsem tu zminoval mam Windows 7 32bit. Děkuji moc za odpověd

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

mno ja mam taky x2 4200+ :) a grafiku 3870, 2gb ram... i kdyz uz ta sestava ma to nejlepsi uz za sebou ( :lol: )

tak GTA IV sem rozjel na stredni (ovsem na starym monitoru s rozlisenim 1280x1024)

COD4,6 tak tam mi to jede singl na plny (jen mozna se stazenym AA .. tzv > 1920x1080 ) a jede to vcelku obstojne.. bohuzel metro 2033 jsem nezkousel takze tam neporadim :? ..

Odkaz ke komentáři

• 0

Diky moc za rady moc jste mi pomohly ale mam tu jetšě jeden problem mam tedkom grafiku ASUS VGA Driver 512MB a nemužu ji nikde najit na netu nwm jak jsem na tom se zdrojem ja mam max 390W a nwm jestlik to unese tu grafiku prosím poradtě Děkuji

Odkaz ke komentáři

• 0
Diky moc za rady moc jste mi pomohly ale mam tu jetšě jeden problem mam tedkom grafiku ASUS VGA Driver 512MB a nemužu ji nikde najit na netu nwm jak jsem na tom se zdrojem ja mam max 390W a nwm jestlik to unese tu grafiku prosím poradtě Děkuji

to bude nejaka integrovana od ASUSu asi ne?zkus se kouknout na jejich stranky....jinak zalezi na tom co ma za zdroj :)

ja mam na ty sestave *jen* 350W ale je to Fortron 80%+ takze kvalita..:D zatim to ani jednou nekleklo...a to mam stary CPU a grafiku s pridavnym napajenim ktera docela zere :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu