mirage Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 pochopil jsem správně, že můj xbox s fw 1.4 a kinect dashboardem nepřehraje nijak upravené hry s AP 2.5 ? nejde nijak udělat uprava na Wave 2 jako doposud u ostatních her.. jedině LT+ :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 pochopil jsem správně, že můj xbox s fw 1.4 a kinect dashboardem nepřehraje nijak upravené hry s AP 2.5 ? nejde nijak udělat uprava na Wave 2 jako doposud u ostatních her..jedině LT+ :( Jedině s LT + . Patchování na wave 2 s tím nemá nic společného . Problém není ve wave , ale v té nové ochraně AP25 . Už jsem na to odpovídal !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dungeonmaster Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Boze lidi nekteri ste tady fakt ...... (domyslete si co chcete) ale tohle uz nema obdoby... vsude je tady o tom tolik topiku a ty zalozis dlasi paneboze!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Boze lidi nekteri ste tady fakt ...... (domyslete si co chcete) ale tohle uz nema obdoby... vsude je tady o tom tolik topiku a ty zalozis dlasi paneboze!!! Jak ja to ctu, tak ty vsude jen pises jak nekdo zaklada furd novy topik...skus nekomu spis pomoc, treba dat spravny odkaz na to spravne tema ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 Howno Lt plus je zatím zbytečná ... vyšli zatím jenom dvě hry s AP25 , a kdo ví třeba se časem oběví řešení jak AP 25 spustit i na starších FW mechanik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.