D0m0d1doxxx Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Dobrý den, mohli by ste mi poradit nějaké dobré hry na psp.. ne, že bych žádné neznal,ale spíše mě moc nepřitahují :-)) děkuji za odpověd 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 colin 2005 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 nfs underground,gt,ratchet a clank sm,gta vcs,gta lcs,gta chtw,tekken 6,monster hunder,the simpsons,midnight club la remix, a mam haldy dalsis xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 God of War oba díly Final Fantasy: jak crisis Core tak Dissidia NFS všechny díly Gran Turisma, Juiced 2, Test Drive Unlimited z minis her je asi nej. Age of Zombies a taky ujde GUN Shotdown..... je toho moc ale musím se přiznat že taky momentálně nemám co hrát :D jinak hledám nějakou hru která se dá hrát přes AD Hoc z kámošema ale nějaký dobrý a zánavný hry (žánr) prostě cokoliv co na chvilku zabavý :D THX..-.-.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Jestli máš rád těžší hry na delší dobu tak určitě Monster hunter freedom unite,God Eater a Final Fantasy Cris core VIII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Final Fantasy BEST ale už sem dohrál :D jinak moje nejočekávanější hra je 100% AGITO!!!!! God Eater jsem měl jako novinku ještě v Japonštině xD A MHU je na mě moc těšký xD hodně dlouho sem se to pokoušel pochopit a hodně pochopil ale žádný extra bossové a hafo funkcí :( jinak taky určitě good game... Thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 God Eater jsem hrál do Rank 4 taky v jp a neni to vůbec problém :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D0m0d1doxxx Odesláno Prosinec 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 ok diky zkusim nějaky tady ty hry... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davca258 Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 Skus mini hysteria project je to dobra hra kdyz potrebujes na 20 min. zabit cas:D jinak asi GOW oba dily a nebo metal gear solid peace walker to me ted dost chytlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melichar1111 Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 nejlepší God of war..... :) Ghost of sparta je lepší ae Chains of olympus je tky dobrá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.