Pitipitipa Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Zdravím. Můžete mi poradit jak zjistím zda můj starý CRT zvládne rozlišení xboxu 360 popř. v jakem rozlišení jede ? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 zvládne , ale na CRT si kup ps2 a ne xbox, a řešilo se to tu , akorát tu spamuješ a neumíš hledat, vážně inteligent. jede přinejmenšim v 1280x720 a vejš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dungeonmaster Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 http://console-forum.net/tema/108058-pujde-mi-normalni-monitor mrkni se tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Jde to,ale předem tě varuji obraz bude otřesný !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AnarkiSKW Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 jestli si nic lepšího neviděl tak ti to bude stačit,ale v týhle době pochybuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Pitipitipa
Zdravím. Můžete mi poradit jak zjistím zda můj starý CRT zvládne rozlišení xboxu 360 popř. v jakem rozlišení jede ? díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.