soloist Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Ahoj , chtel jsem se zeptat jak je to ve fife?Musim pri hrani na xbox live mit nejaky reedem code abych mohl hrat online? ze zacatku jsem koukal ze je tu trial verze ale jen na 7 dni pak to uz nepujde ? diky za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bitchy Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Je potřeba Online Pass ktery je ke kazde nove originalce. Pokud ti vyprsi Trial tak musis bud zadat ten kod nebo si ho koupit za 800 MSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 soloist Odesláno Listopad 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Aha tak diky sem v tom novy vubec se v tom nevyznam ...mohl bys mi jeste rict jak ziskam MS pointy? popripade kde je vydelavam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 koupis za realny penize-jrc nebo kreditka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 soloist Odesláno Listopad 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Mas nejakej odkaz na tu koupi tech MS pointu? bych se rad podival ...nemuzu to najit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deyf1468623793 Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 http://aukro.cz/item1341463637_xbox_live_2100_eu_points_vyprodej_pouze_599.html Jeste je potreba dodat,ze musis koupit dle toho,jakej uzivas ucet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 soloist Odesláno Listopad 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 diky za odkaz ...jinak to s tim jakej pouzivam ucet zjistim jak? nepamatuju si ze by se me to ptalo na vyber nejake narodnosti nebo tak v Locale v xboxu mam nastacenou normalne ceskou republiku pokud to ma s tim neco spolecneho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukys.96 Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 A ten Online Pass je potreba na hraní online i na jiný hry od EA (Nhl, PGA Tour, ea sports MMA...)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
soloist
Ahoj , chtel jsem se zeptat jak je to ve fife?Musim pri hrani na xbox live mit nejaky reedem code abych mohl hrat online? ze zacatku jsem koukal ze je tu trial verze ale jen na 7 dni pak to uz nepujde ? diky za odpovedi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.