skolni.flakac Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Zdravím. Dnes poprvé pracuju s tímto programem. Mám tu NFS HP a absolutně se v tom neorientuju. Program jsem nastavil podle .pdf tady z fora. když do toho vložím ten soubor, tak mi to nahodí toto poraďte mi prosím. Kam mám u této hry koukat? co je pro mě důležíté, abych to na LT+ rozjel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 a co se ti na tom nezdá, všechno v pořádku, pokud ti to nevyhodí něco červeně, hra ti bude fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Když chceš vědět přesně na co se máš koukat a co se změní , tak si to napřed zkontroluj jen nastavením autofix na level 0 ( uvidíš to ještě neošetřené a špatné ) a potom na level 3 .Tak jak to máš už je konečný naprosto správný výsledek . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skolni.flakac Odesláno Listopad 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 takže takhle je to ok??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 takže takhle je to ok??? Ano, pokud se objevuje jen barva šedá a zelená, nemusíš se ničeho bát!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pavluňa Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 A co zluta.....??? btw:v nekolika hrach tam par zlutyho mam a vsechny fachcej OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 Netvrdím, že zelená znamená, že hra funguje a žlutá nebo červená, že nefunguje... Fungovat může, ale něco zkrátka není úplně v pořádku nebo se neporařilo vše ověřit. Program ABGX má být hlavně prevencí proti banu, nikoli kontrolovat samotnou funkčnost nebo hratelnost her... Jde o to, že pokud chci mít "jistotu", že nedostanu ban, strkám do Xka jen kompletně prověřené hry, pokud je chci hrát online... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skolni.flakac Odesláno Prosinec 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 Děkuji všem za rady. Příště si to zkusím na level 0 abych viděl jak to vypadá bez toho :) Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kubbik017 Odesláno Únor 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2011 no a když mam nejnoveší fw musim to prověřovat v abx ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Únor 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2011 Jistě ... pořád tim kontroloješ jestli neni hra poškozená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kubbik017 Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 no dobře přepalim si hru od kamoše dam ji do pc ma tam dva soubory 1.- 7.29 GB 2.- 9kb proveřim to v abgx a potom hru vypalim mužu vypalit ten soubor co ma 9kb nebo musim vypalit ten co se mi vytvořil v abgx ten soubor má 1 kb ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 becks7234 Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 jo dáš do imgburnu to co má 1kb..já vypaluju rychlostí 4 a jde naprosto v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kubbik017 Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 jo dáš do imgburnu to co má 1kb..já vypaluju rychlostí 4 a jde naprosto v poho no vypaluji ryhlosti 2.4 a vypaluji ten soubor kterej mi udělá img burn ne ten co mi udělá abgx je to dobře ? :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 no vypaluji ryhlosti 2.4 a vypaluji ten soubor kterej mi udělá img burn ne ten co mi udělá abgx je to dobře ? :cheesygrin: Je to jedno jestli použiješ .dvd , nebo MDS . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kubbik017 Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 na jakej level to mam kontrolovat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 leadercz Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 Nejvyšší , tedy level 3, myslíš doufám autofix :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 na jakej level to mam kontrolovat ? zkontroluj vždy iso v ABGX 1.0.5 autofix na level 0 . Tam uvidíš , jestli to má ochranu AP25 a nebo potřebuje nějakou opravu . Potom to projeď na level 3 . Potom znova na level 0 pro kontrolu - mělo by to být vše zelené a teprve potom to můžeš vypálit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kubbik017 Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 to je v haji ja jsem to celou dobu projíždel na level 2 co ted vše mam vypalene a něco rozehrané :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kubbik017 Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 vadi to něak moc :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 becks7234 Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 Vždyt tito Toro popsal na jakej level kontrolovat popřípadně upravit...tak kontrola Level 0 pokud budeš mít všechno zelený jeto ok.pokud ne tak Level 3 mělo by bejt všechno zelený.a pak znova na Level 0 a vrhnout se na vypalování.pokud si nevíš rady?http://www.xbox360-forum.cz/abgx-jak-nastavit-foto-tutorial-t80.html nastavení a vypalování http://www.xbox360-forum.cz/vypalovani-zalo-nich-kopii-her-t202.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kubbik017 Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 vypisuje mi to žlutě ohleně něčeho ixtrime 1.4 co to je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 kubbik: spatna kompatibilita s iXtreme 1.4, nepotrebujes to... no na tvojom mieste si skontrolujem ci hra nema SSv1, ak ano, opatchuj si to podla navodu co mam v podpise na SSv2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kubbik017 Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 kubbik: spatna kompatibilita s iXtreme 1.4, nepotrebujes to... no na tvojom mieste si skontrolujem ci hra nema SSv1, ak ano, opatchuj si to podla navodu co mam v podpise na SSv2 proč to vadí SSv1 ? děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 kubbik: odpoved najdes v clanku... v skratke: SSv1 - rip cez kreon metodu (upravena pc dvd mechanika), CRC sucet sedi, neobsahuje validne data SSv2 - rip cez 0800 metodu (upravena xbox mechanika), CRC sucet sedi, obsahuje validne data Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kubbik017 Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 kubbik: odpoved najdes v clanku... v skratke:SSv1 - rip cez kreon metodu (upravena pc dvd mechanika), CRC sucet sedi, neobsahuje validne data SSv2 - rip cez 0800 metodu (upravena xbox mechanika), CRC sucet sedi, obsahuje validne data a za to mi mužou dát ban ? Není to uplně jedno ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
skolni.flakac
Zdravím.
Dnes poprvé pracuju s tímto programem. Mám tu NFS HP a absolutně se v tom neorientuju.
Program jsem nastavil podle .pdf tady z fora. když do toho vložím ten soubor, tak mi to nahodí toto
poraďte mi prosím. Kam mám u této hry koukat? co je pro mě důležíté, abych to na LT+ rozjel?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
24 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.