Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

abx360 - co má vypisovat?

skolni.flakac

Otázka

Zdravím.

Dnes poprvé pracuju s tímto programem. Mám tu NFS HP a absolutně se v tom neorientuju.

Program jsem nastavil podle .pdf tady z fora. když do toho vložím ten soubor, tak mi to nahodí toto

poraďte mi prosím. Kam mám u této hry koukat? co je pro mě důležíté, abych to na LT+ rozjel?

f419e3c91a.jpg

d63bc1eb38.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

24 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Netvrdím, že zelená znamená, že hra funguje a žlutá nebo červená, že nefunguje... Fungovat může, ale něco zkrátka není úplně v pořádku nebo se neporařilo vše ověřit. Program ABGX má být hlavně prevencí proti banu, nikoli kontrolovat samotnou funkčnost nebo hratelnost her...

Jde o to, že pokud chci mít "jistotu", že nedostanu ban, strkám do Xka jen kompletně prověřené hry, pokud je chci hrát online...

Odkaz ke komentáři

• 0
na jakej level to mam kontrolovat ?

zkontroluj vždy iso v ABGX 1.0.5 autofix na level 0 . Tam uvidíš , jestli to má ochranu AP25 a nebo potřebuje nějakou opravu . Potom to projeď na level 3 . Potom znova na level 0 pro kontrolu - mělo by to být vše zelené a teprve potom to můžeš vypálit

Odkaz ke komentáři

• 0

Vždyt tito Toro popsal na jakej level kontrolovat popřípadně upravit...tak kontrola Level 0 pokud budeš mít všechno zelený jeto ok.pokud ne tak Level 3 mělo by bejt všechno zelený.a pak znova na Level 0 a vrhnout se na vypalování.pokud si nevíš rady?http://www.xbox360-forum.cz/abgx-jak-nastavit-foto-tutorial-t80.html

nastavení a vypalování http://www.xbox360-forum.cz/vypalovani-zalo-nich-kopii-her-t202.html

Odkaz ke komentáři

• 0
kubbik: odpoved najdes v clanku... v skratke:

SSv1 - rip cez kreon metodu (upravena pc dvd mechanika), CRC sucet sedi, neobsahuje validne data

SSv2 - rip cez 0800 metodu (upravena xbox mechanika), CRC sucet sedi, obsahuje validne data

a za to mi mužou dát ban ? Není to uplně jedno ?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu