Exter999 Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Ahoj,chtel jsem se zeptat.Mate nekdo zkusenosti se 3D obrazem pres PS3??:) Co se tyce kvality atd??:) Kamarad koupil 3D telku od panasonicu za 40tacu a premysli jestli ma koupit dobrej Blueray prehravac,nebo PS3. Diky vsem za rady a nazory!:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luckass Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 tak uz bych vzal PS3, jelikoz si muze ve 3D i zahrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LOPO_X Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 kamos resi to same a taky jsem mu rikal ze radsi nez BD brehravac tak ps3 aspon si zahraje plno her ve 3D kdyz ho prestanou bavit filmy a navic uvazuje o MOVE takze to pro nej bude o to vetsi zazitek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 condoleezza Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 Do not know the Problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Exter999 Odesláno Prosinec 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 Nevite nekdo jak vypada treba fifa ve 3D??:-) Ta TV ma prave schopnost prevadet 2D obraz do 3D,tak me zajima jak to vypada.:-) Jako jestli je to hratelny,nebo koukatelny.:-) Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 Prevadet 2D do 3D? Myslim ze ta hra by musela mit podporu 3D aby se zobrazila ve 3D (viz. treba kauza zruseni 3D podpory u LBP2) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Exter999
Ahoj,chtel jsem se zeptat.Mate nekdo zkusenosti se 3D obrazem pres PS3??:)
Co se tyce kvality atd??:)
Kamarad koupil 3D telku od panasonicu za 40tacu a premysli jestli ma koupit dobrej Blueray prehravac,nebo PS3.
Diky vsem za rady a nazory!:)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.