mimi.janicka Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 .......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Michal123 Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 Máš pod tím nápis jako kráva že to Sony zablokovala a nemáme to používat. Takže NE, není to OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mimi.janicka Odesláno Prosinec 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 :oops: další text jsem zkopírovala od jinud ... myslím přímo ten odkaz jestli někdo odzkoušel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Michal123 Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 Nejsem si přesně jistej co vlastně chceš ale pokud máš AmazeBreak a chceš do něj nahrát software, tak ti můžu doporučit ten z 25.10. mám ho odzkoušený a je plně funkční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mimi.janicka Odesláno Prosinec 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 3.41 mám, nejede mi nový AC, tak jsem chtěla amazebreak update na 3.50 - ale podle toho co jsi napsal je to zatím fake... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Michal123 Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 Novej AC jde spustit pokud dodržíš určitej postup, jinak žádnej update na 3.50 neexistuje (bylo to jen pro přístup na PSN ale Sony už to zatrhla). Doporučuju ti si to tady pořádně pročíst, budeš v obraze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mimi.janicka Odesláno Prosinec 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 hmm, jenže já tu spoustě výrazů ani nerozumím ... poraď mi prosím alespoň název téma - kde to najdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Michal123 Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 Jaký používáš zařízení na JB (teensy, amazebreak,...) a jakej manager? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mimi.janicka Odesláno Prosinec 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 amazebreak - open manager Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Michal123 Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 Ok, ještě mě řekni jaký máš přesně číslo složky BLES.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mimi.janicka Odesláno Prosinec 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 NEVÍM CO TO JE BLES ani kde to najdu - máme PS3 4týdny ... v prodejně tvrdili, že jsou tam poslední aktualizace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Michal123 Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 Rozjela jsi alespoň jedinou hru nebo vůbec netušíš o čem to mluvím? Pokud o tom opravdu nevíš ani prd, je těžký něco vysvětlovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mimi.janicka Odesláno Prosinec 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 stáhla jsem inFamous a The Sims3 - a ty jedou v pohodě ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mimi.janicka Odesláno Prosinec 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 jedinou složku co řeším v PS3 je Gamez - kam vkádám hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Michal123 Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 No napíšu ti návod a zkus se tím prokousat... 1. nainstaluj si do ps3 patch (nainstaluješ ho stejně jako manager) -> http://b0.ww.np.dl.playstation.net/tppkg/np/BLES00909/BLES00909_T5/7bbc9e66e65c8929/EP0001-BLES00909_00-AC2TITLEUPDATE01-A0101-V0100-PE.pkg 2. otevři si složku se hrou AC -> Bles00909 -> GAME -> najdi tam složku USER DIR, do této složky ručně vytvoř složku ASSASSIN_ISO (mimochodem, pokud nemáš BLES00909 je ti to celý k ničemu a nepůjde ti to, proto se ptám) 3. teď můžeš spustit open manager + L2 4. strč do ps3 nějakou originální hru ...no a teď by ti to mělo fungovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kony.cz Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 mam taky AmazaBreak.... posledni update mam. protoze v tom popisu pisou ze stimto update nesmis pouzit PSN, takze hry ktery vyzaduji 3.50 a jsou postaveny na bazi 3.41 tak jedou, protoze posledni HEX emuluje FW 3.50. Samozrejme to psali kvuli online hrani a pouzivani PSN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mimi.janicka
..........
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.