danek-b Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 čaw dneska se mi ve škole něco stalo zapl jsem psp a najednou se mi změnilo tlačítko X na O a na opak nevíte někdo pls jak to změnit a co udělat aby se mi to změnilo z5. Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 jestli mas cfw tak na psp.org je plugin na tyhle problemy. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 danek-b Odesláno Prosinec 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 jj mám a pošleš mi stránku na ten plugin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 nechce se mi to hledat ale tady mas aspon odkaz http://psp.novinky.org/view.php?nazevclanku=lem33-v9-le-recovery-menu-pro-3-52-m33&cisloclanku=2007080008 hledej v souvisejicich clancich (je to dole). THX by neurazil. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 de to i v recorvery menu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
danek-b
čaw dneska se mi ve škole něco stalo zapl jsem psp a najednou se mi změnilo tlačítko X na O a na opak nevíte někdo pls jak to změnit a co udělat aby se mi to změnilo z5.
Díky!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.