khajit Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 Zdravím. Mám takovej dotaz. Inspiroval mě program PSPDisp přes kterej si můžete přes Wifi udělat z PSP monitor na pc. Nevíte jestli existuje program přes kterej bych si mohl posílat hry z Pc přes wifi do psp ? xD je to asi blbost ale zajímalo by mě jestli něco takovýho náhodou neni. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 nvm nvm. ale mislím že ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vnav Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 Já mám program na posílání z PSP do PSP a jede to rychlostí cca 1mb/s....... Takže vymýšlet program co by to dělal místo USB 2.0 je blbost, protože by to bylo 3x pomalejší.....(hlavně PSPčka nejdou propojit, proto se vymýšlí takové vychytávky) (Mám ho kvůli tomu, že nemám čas ke kámošovi chodit a dávat mu hry z disku, takže mu to radši pošlu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolucij Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 Já mám program na posílání z PSP do PSP a jede to rychlostí cca 1mb/s.......Takže vymýšlet program co by to dělal místo USB 2.0 je blbost, protože by to bylo 3x pomalejší.....(hlavně PSPčka nejdou propojit, proto se vymýšlí takové vychytávky) (Mám ho kvůli tomu, že nemám čas ke kámošovi chodit a dávat mu hry z disku, takže mu to radši pošlu) Jak se ten program jmenuje ? :D :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 mislim že wifitranslator nebo nějak tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2007110026 ten program se jmenuje adhoc filetransfer translátor je překladač.... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 ok. jsem nevěděl jak jse to jmenuje. ale taky to používám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.