tovi Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 prosim vas o navod jak to udelat prosim.. a link na stazeni emulatoru potrebuju rozjed nfs undeground 2.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 Podle návodu jsme to zkoušeli - jenom jsme zkazili spoustu DVD a zjistili , že to nefunguje . Nějaké hry z původního xbox 1 jsou už upravené a dají se sehnat . Jsou na netu označené jako xbox360E . Emulátor jsem ti hodil na : http://www.uloz.to/6765509/default-rar .Musíš ale mít HDD . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 m0406 Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 Slišel jsem že prý hry s xboxu jedou pouze na jednom typu xbox360 a to na tom který má v základu 60gb hardisk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 Která bába povídala ? Musí to být ale hra upravená pro xbox360 , vypálená na DVD + R DL a pojede na všech xboxech s nainstalovaným EMULÁTOREM na jakémkoli HDD , nebo flešce . Jenom nejde instalovat - musí se hrát z DVD . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 m0406 Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Má pravdu jede mi taky vše co jsem si stáhl krom toho zatraceného nfs Underground 2 a nevím co stím asi se na to vykašlat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 ten topic už je půl roku mrtvý, ale jinak v pohodě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lubas Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Taky se zeptám,mám orig.hru na Xbox1,a nevím jak jí rozjet na xboxu 360,pokud to jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Taky se zeptám,mám orig.hru na Xbox1,a nevím jak jí rozjet na xboxu 360,pokud to jde. Jde to , ale musíš mít HDD a nainstalovaný EMULÁTOR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lubas Odesláno Červen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2011 Jde to , ale musíš mít HDD a nainstalovaný EMULÁTOR HDD mám Emulator taky.Dal jsem ho na flešku ale nejde ho instalovat na hdd. (asi se budu řídit pravidlem Podej ruku blbovi). :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AnarkiSKW Odesláno Červen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2011 jde to děláš nějakej kopanec ještě si to zkontroluj emulátor porporuje jenom nějaké hry,pokud to předěláváš z orginálek použij program xdvd Mulleter upraví ti to na DL medium,pokud to chceš předělávat z palenek musíš změnit soubor XBE na puvodní jinak to nejde,ale nejednoduší jak řikal toro je to stáhnout přímo upravený pro x360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 majsnerrik Odesláno Červen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2011 hele ten emulator nejde z Flešky hodne lidem ani me nešel dej si to an CD nebo DVD a pude to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lubas Odesláno Červen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2011 hele ten emulator nejde z Flešky hodne lidem ani me nešel dej si to an CD nebo DVD a pude to Tedy jestli tomu dobře rozumím,tak ten emulator vypalím na cd nebo dvd hodím na HDD a ta hra snad půjde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lubas Odesláno Červen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2011 mam ten emulator na cd ale bohužel na hdd jsem ho nedostal...:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 majsnerrik Odesláno Červen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2011 no ja to udelal tak vložil sem CD do Xboxu a pak sme ho jako otevřel jako když spouštit hru a ono se to jakoby začalo inctalovat pak s evypne Xbox zase zapne a už je tam tak je mišleno dat ho na HDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Červen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2011 ja som chcel pred par mesiacmi DOOM3 + datadisk ... neslo, a bol vraj podporovany a neviem ci nahodou nebol aj ako 360E ... prdim na to ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 majsnerrik Odesláno Červen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2011 hele ja vam najdu kde sem to stahovla ja ten Emulator a ten my šel prave přes CD ale řikam tet nemam Fleš tak to tam davat zatim nebudu až si prave seženu na XBox Doom 3 + Datač :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Červen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2011 potom napis, zaujima ma ci si to rozbehal ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 no ja to udelal tak vložil sem CD do Xboxu a pak sme ho jako otevřel jako když spouštit hru a ono se to jakoby začalo inctalovat pak s evypne Xbox zase zapne a už je tam tak je mišleno dat ho na HDD Jinak než tímto způsobem EMULÁTOR nainstalovat nejde . Potom to funguje - je to vyzkoušené . Když hra potom nejde spustit , tak problém není v emulátoru , ale ve špatném DVD . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lubas Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 Chlap,i každopádně díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Alvin Odesláno Leden 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 http://www.xbox360iso.com/fs-pcmakers-collection-t314559.html?t=314559&highlight=crash+bandicoot+wrath+cortex Všetky hry na Xbox origi. máte tu aj na stiahnutie :) Neviem ako vy ale mne tieto hry idú aj bez EMULATORU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tovi
prosim vas o navod jak to udelat prosim.. a link na stazeni emulatoru potrebuju rozjed nfs undeground 2..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
19 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.