tommyangelo Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 Dobrý den. chtel bych se zeptat jestli se vyplati tato sestava http://www.exasoft.cz/xbox-360-s-premium-bundle-system-250gb-3-hry-zdarma-fable-iii-halo-3-odst-halo-3-classics-_d48925.html ,nebo jestli nekde jde koupit levneji. moc dekuji za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 Podle mně určitě ANO :) . Jen pro srovnání se koukni třeba na JRC. Prostě určitě ušetříš :) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 Vyplatí se 100%, pro srovnání např. http://www.alza.cz/microsoft-xbox-360-250gb-fable-iii-d194096.htm Sám jsem tou cenou překvapenej... Zajímal bych se pouze o věrohodnost obchodu a řešení příp. reklamací (přeci jen máš 24 měsíců záruky u prodejce ode dne převzetí bez ohledu na to, jaké je datum výroby Xboxu...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tommyangelo Odesláno Prosinec 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 No tak nejspis pujdu objednavat. o obchodu jsem si cetl hodnoceni a komentare a vse bylo pozitivni, tak snad neslapnu vedle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 Vyplatí se 100%, pro srovnání např. http://www.alza.cz/microsoft-xbox-360-250gb-fable-iii-d194096.htmSám jsem tou cenou překvapenej... Zajímal bych se pouze o věrohodnost obchodu a řešení příp. reklamací (přeci jen máš 24 měsíců záruky u prodejce ode dne převzetí bez ohledu na to, jaké je datum výroby Xboxu...) Myslím si,že v tuhle dobu není nutné ještě řešit datum výroby u Slimka ;) . Navíc máš automatickou záruku 3 roky od MS . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tommyangelo Odesláno Prosinec 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 Slim se nejak lisi podle datumu vyroby? (prominte za hloupe otazky, jsem jeste ani ne zacatecnik u Xboxu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Assassin Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 S Exasoftem mám dobré zkušenosti kupoval jsem u nich notebook. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 Slim se nejak lisi podle datumu vyroby? (prominte za hloupe otazky, jsem jeste ani ne zacatecnik u Xboxu) Ne já jsem jen konstatoval,že Xbox 360 Slim je jen pár měsíců venku tak,že nemá celkem smysl řešit datum výroby .... S Exasoftem mám dobré zkušenosti kupoval jsem u nich notebook. Taky potvrzuji,že ExaSoft je kvalitní Shop sám jsem si tam také kupoval pár hraček :D . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tommyangelo Odesláno Prosinec 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 Tak jdu objednat (diky vasim pozitivnim nazorum) jeste si k tomu vemu HDMI kabel kterej tam maj za 116 kc a uz by mi nemelo nic chybet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 Slim se nejak lisi podle datumu vyroby? (prominte za hloupe otazky, jsem jeste ani ne zacatecnik u Xboxu) Ne ne, jde jen o to, že u Xboxu je záruka 36 měsíců přímo od MS dle data výroby, tj. např. xbox vyrobený na jaře 3/2009 má záruku u MS do 3/2012, ale takový xbox klidně můžeš koupit 10/2010 (viz můj konkrétně), takže já mám vlastně krom toho záruku u prodejce (alza.cz) do 10/2012... Někdy prostě ty měsíce můžou bejt sakra dobrý... drsnak4 chtěl říci, že SLIM se vyrábí ani ne rok, takže tříletá záruka ZATÍM vždy překoná dvouletou u prodejce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hool23 Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 Za HDMI dal bych trochu vic...(zalezi jeste jaky HDMI predstavujes) a je to jen muj NAZOR xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Geobba Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 Exasoft můžu taky z osobních zkušeností jen doporučit. Objednával jsem u nich repra k PC, a co se týče HDMI kabelu, taky bych zrovna moc nešetřil... aspoň těch 300,- Kč bych do toho dal. Bude lepší vodivost kabelu, lepší stínění, a vůbec kvalitnější provedení. ;) Doporučil bych tento: http://www.alza.cz/evolve-xxtremecord-hdmi-v1-4-hdmi-m-hdmi-m-2m-d173873.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukys.96 Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 Exasoft můžu taky z osobních zkušeností jen doporučit. Objednával jsem u nich repra k PC, a co se týče HDMI kabelu, taky bych zrovna moc nešetřil... aspoň těch 300,- Kč bych do toho dal. Bude lepší vodivost kabelu, lepší stínění, a vůbec kvalitnější provedení. ;)Doporučil bych tento: http://www.alza.cz/evolve-xxtremecord-hdmi-v1-4-hdmi-m-hdmi-m-2m-d173873.htm a v čem bude ten dražší HDMI kabel lepší než nějaký za stovku? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tommyangelo Odesláno Prosinec 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 Tak jsem objednal. Uz se nemuzu dockat. doufam ze nenastane naky problem s dodanim (kvuli stavu na silnicich) a o vikendu si zahraju. jinak kabel jsem vzal ten za 100 a casem ho vymenim. Jinak doporucili by jste mi nejaky levny obchod treba s hranyma hrama jako jsou treba assassins, mafia 2, GOW2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 Hry levněji seženeš tady v bazárku a nebo na AUKRU . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 U JRC (www.jrc.cz) existuje také akce "preowned" kde si můžeš kupovat celou řadu titulů (a i těch nových) bazarově, příčemž oni ručí za funkčnost, dokonce můžeš tam hry i prodat nebo koupit jinou na protiúčet. Více zde: http://www.gamecz.cz/index.php?a=5&id=akcnab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tommyangelo Odesláno Prosinec 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 Diky jdu na to kouknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tommyangelo
Dobrý den. chtel bych se zeptat jestli se vyplati tato sestava http://www.exasoft.cz/xbox-360-s-premium-bundle-system-250gb-3-hry-zdarma-fable-iii-halo-3-odst-halo-3-classics-_d48925.html ,nebo jestli nekde jde koupit levneji. moc dekuji za odpovedi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.