PeterCent Odesláno Srpen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2007 Klucí kde ted koupit PSP myslim tim na internetu.....de mi o vaše dobré zkušenosti ! --- chce ho kámoš ! já kupoval z prodejher.cz a vpohodě....ale říkáte tady že máte špatný zkušenosti ! díky za typy !:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shaftik Odesláno Srpen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2007 Spis by me zajimalo kde ho ted sezenes,co ja vim nikde uz neni takze leda pockat na SLIM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PSP-News.cz Odesláno Srpen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2007 prodejher.cz mel jeste pred par dny asi deset stribrnych psp skladem, ale uz zas nic nema. podle me to taky nikde nesezenes.... doporucuju ti bazar a az pujdou iso na novym psp slim, tak si koupit slim a to stary prodat. taky je to otazka pak vice penez... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
PeterCent
Klucí kde ted koupit PSP myslim tim na internetu.....de mi o vaše dobré zkušenosti ! --- chce ho kámoš !
já kupoval z prodejher.cz a vpohodě....ale říkáte tady že máte špatný zkušenosti !
díky za typy !:)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts