Jawamania Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 Chtěl bych se zeptat, jaká Memory Stick Pro Duo je pro PSP s ISO hrami vhodná (má mít Magic Gate? Jak to poznám?) Mám SanDisk 4GB s MagicGate a chtěl bych větší kapacitu... A jaký je postup při výměně karty? Stačí nahrát obsah staré karty (CFW...) na tu novou, aby bylo vše jako předtím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 má mít magic gate (je to asi napsaný na kartě a nebo v psp se ti to zobrazí),já mám sandisk 16 GB a naprostá spokojenost,pokud máš HEN tak jenom přetáhneš OLD soubory,pokud js iměl MMS tak ju v PC vytvoříš, Jinak můžeš si koupit 32 MS Pro duo nebo i Micro SD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenda Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 Poraďte někdo prosím jakou kartu a jak velkou pro PSP 3004. Na PSP se nebudou přehrávat filmy ani hudba. Karta bude jen pro sejvy z her, internet atp. Original Sony nebo nějakou NoName z Aukra? Memory Stick nebo redukci na microSD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakvicI Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 pokud ta karta je na pozice internet atd ne mp3 filmy mozna obrazky tak asi tu 32mb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nugeta191613 Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Cus hele mam tuhle z aukra http://aukro.cz/item1392191473_karta_propsp_sony_memory_stick_pro_duo_16gb.html za 799č a neni FAKE mam tam hry filmy vpisnicky vsechno bezi jak ma nic se neseka:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakvicI Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 no bezi dobre 16gb mam tky nekde ty sou nej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.