Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

iphone 3g reklamace T-mobile

motik

Otázka

ahoj mám ješte Iphone asi 3 měsíce v záruce no a nějak mě zlobí home tlačítko a talčítko na vypnutí a zapnutí zvuků taky mám pod sklíčkem trochu prachu a v tom sklíčku mám malou bublinku myslíte že by mi to vyreklamovali ? buď opravili nějak nebo dali nový kus děkuji za info

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1 odpověď na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
ahoj mám ješte Iphone asi 3 měsíce v záruce no a nějak mě zlobí home tlačítko a talčítko na vypnutí a zapnutí zvuků taky mám pod sklíčkem trochu prachu a v tom sklíčku mám malou bublinku myslíte že by mi to vyreklamovali ? buď opravili nějak nebo dali nový kus děkuji za info

hele nevim..ja mel ted taky Iphone 3G u T-Mobile..na reklamaci..(prestal jit signal...obcas byl obcas ne)....tak jsem to tam dal...v pohode nic nerikali...mela praskliny krytu(ty typicky..u jacku a u konektoru)....pak mi ty ***** zavolali ze mi prej na 100% spadnul na zem...a jeste jsem musel zaplatit 380 za nic...ten ZMRD na ty pobocce byl chytrej zase jak radio...hlavne ze mel tunu kecu az potom..ale kdyz jsem mu to daval tak nerek nic....pak zacal machrovat ze ma Iphone uz dlouho...tak jsem se ho jako zeptal kdyz je tak chytrej tak proc to nerek rovnou?.....drzel hubu....nevim asi jsem mel smulu...ale jelikoz to u nich vyrizuje Britex(a to jsou svine nejvetsi) tak kdyz nebude v 100% stavu a bude mit jen SW chybu nebo tak...tak nevim...ja mam teda negativni zkusenost

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu