chosiik Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 2, 2010 Pustim hru a napíše mi to : this disc region code is in oncorrect for this console prosím v čem je problém dekuji za rychlé odpovědi Citovat
0 leadercz Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 2, 2010 Hra a Konzole musí být ve stejném Regionu, tudíž PAL-Evropa,NTSC-USA,Japonsko atd... ale pokud budeš mít hru Region Free, tak ti to pojede na všech konzolích, at už je NTSC nebo PAL Citovat
0 chosiik Odesláno Prosinec 2, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 2, 2010 takže stahovat pouze region free ? Citovat
0 Frewwww Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 2, 2010 region free a evropu. :) Citovat
0 toro Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 2, 2010 REGION FREE a PAL - ne NTSC Citovat
0 ctverec23 Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 2, 2010 takže stahovat pouze region free ? pokud máš konzoli kupovanou v čr, což předpokládám, že máš, stahuj jen hry PAL a REGION FREE Citovat
0 chosiik Odesláno Prosinec 2, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 2, 2010 uff já už sem se lekl že neco s xboxem :D :D jsem debil a stahuju špatný veci :D Citovat
0 chosiik Odesláno Prosinec 2, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 2, 2010 a když už ty hry mám vypalený nejde to nejak vyšefovat ? abych mohl hrát Citovat
0 leadercz Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 2, 2010 a když už ty hry mám vypalený nejde to nejak vyšefovat ? abych mohl hrát Ne , bohužel to nejde, převod hry z PAL na NTSC nejde, ani naopak... Citovat
0 chosiik Odesláno Prosinec 2, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 2, 2010 a v xboxu třeba nastavit že sem z japonska ? :D :D :D Citovat
0 lavions Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 2, 2010 Nastavit že žiješ v Japonsku myslim že de ale nijak ti to nepomůže na rozjetí té hry :D Citovat
Otázka
chosiik
Pustim hru a napíše mi to : this disc region code is in oncorrect for this console prosím v čem je problém dekuji za rychlé odpovědi
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.