chosiik Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 Pustim hru a napíše mi to : this disc region code is in oncorrect for this console prosím v čem je problém dekuji za rychlé odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 leadercz Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 Hra a Konzole musí být ve stejném Regionu, tudíž PAL-Evropa,NTSC-USA,Japonsko atd... ale pokud budeš mít hru Region Free, tak ti to pojede na všech konzolích, at už je NTSC nebo PAL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chosiik Odesláno Prosinec 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 takže stahovat pouze region free ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 region free a evropu. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 REGION FREE a PAL - ne NTSC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ctverec23 Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 takže stahovat pouze region free ? pokud máš konzoli kupovanou v čr, což předpokládám, že máš, stahuj jen hry PAL a REGION FREE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chosiik Odesláno Prosinec 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 uff já už sem se lekl že neco s xboxem :D :D jsem debil a stahuju špatný veci :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chosiik Odesláno Prosinec 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 a když už ty hry mám vypalený nejde to nejak vyšefovat ? abych mohl hrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 leadercz Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 a když už ty hry mám vypalený nejde to nejak vyšefovat ? abych mohl hrát Ne , bohužel to nejde, převod hry z PAL na NTSC nejde, ani naopak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chosiik Odesláno Prosinec 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 a v xboxu třeba nastavit že sem z japonska ? :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 Ne...... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lavions Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 Nastavit že žiješ v Japonsku myslim že de ale nijak ti to nepomůže na rozjetí té hry :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
chosiik
Pustim hru a napíše mi to : this disc region code is in oncorrect for this console prosím v čem je problém dekuji za rychlé odpovědi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.