Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Xbox original games nefunguji


xpe_1

Recommended Posts

Zdravim, chtel bych se zeptat na Xbox One (xbox orignal) hry na 360. Mam HDD, na nem update pro hrani puvodnich her. Zkousel jsem GTA SA, predelane na 360 a funguje bez problemu. Jendoho dne me napadlo zahrat si starsi hry typu NFS U2 z prvniho xboxu, ale abych nemusel plytvat drahe DVD DL, zkusit je na obycejne, protoze Xbox One hry na obycejnych jsou. Narazil jsem na GTA VC, tak jsem ho stahl v ISO (ne predelane, pro puvodni Xbox), vypalil zkusebne pres ImgBurn na DVR+RW. V Xboxu 360 se zobrazi "Play GTA Vice City". Kdyz kliknu, zobrazi se logo XBOX a pak to napise:

This original Xbox game is not supported on your Xbox 360 console. An update to support this game may be available. For more info, go to www.xbox.com/games.

GTA VC je prece v backward compatibility listu a ja mam update ( i kdyz vubec nevim jakou verzi /pokud je vic verzi/, nebo kde sehnat nejnovejsi/lepsi, ani odkud jsem ho stahl). Na oficialnich strankach microsoftu ani xboxu neni nic smyslplneho, akorat doporuceni precistit DVD a nainstalovat update (na ktery tam mohli dat link). Je nejake reseni? Dekuji mnoho.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Narazil jsem na GTA VC, tak jsem ho stahl v ISO (ne predelane, pro puvodni Xbox)

Počkej ty píšeš že si stáhl nepředělanou tu hru?? Jestli to tak chápu tak to ti nemůže jít ne?? Jedině předělaý hry můžou jít na X360 :) (Teda aspoň myslím ) :P

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu