xpe_1 Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 Zdravim, chtel bych se zeptat na Xbox One (xbox orignal) hry na 360. Mam HDD, na nem update pro hrani puvodnich her. Zkousel jsem GTA SA, predelane na 360 a funguje bez problemu. Jendoho dne me napadlo zahrat si starsi hry typu NFS U2 z prvniho xboxu, ale abych nemusel plytvat drahe DVD DL, zkusit je na obycejne, protoze Xbox One hry na obycejnych jsou. Narazil jsem na GTA VC, tak jsem ho stahl v ISO (ne predelane, pro puvodni Xbox), vypalil zkusebne pres ImgBurn na DVR+RW. V Xboxu 360 se zobrazi "Play GTA Vice City". Kdyz kliknu, zobrazi se logo XBOX a pak to napise: This original Xbox game is not supported on your Xbox 360 console. An update to support this game may be available. For more info, go to www.xbox.com/games. GTA VC je prece v backward compatibility listu a ja mam update ( i kdyz vubec nevim jakou verzi /pokud je vic verzi/, nebo kde sehnat nejnovejsi/lepsi, ani odkud jsem ho stahl). Na oficialnich strankach microsoftu ani xboxu neni nic smyslplneho, akorat doporuceni precistit DVD a nainstalovat update (na ktery tam mohli dat link). Je nejake reseni? Dekuji mnoho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konas70 Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 Narazil jsem na GTA VC, tak jsem ho stahl v ISO (ne predelane, pro puvodni Xbox) Počkej ty píšeš že si stáhl nepředělanou tu hru?? Jestli to tak chápu tak to ti nemůže jít ne?? Jedině předělaý hry můžou jít na X360 :) (Teda aspoň myslím ) :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 Hry z původního xbox1 jdou spustit jen originálky a nebo upravené pro xbox360 ( na netu označované jako xbox360E ) a vypálené na DVD + R DL . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.