milanac@seznam.cz Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 Zdravim všechny měl bych prosbu doma mám originální hru AC:Brotherhood ale bohužel mi nejde po zazálohování pustit nevítě kde bych mohl sehnat nějaký fix který by mi pomohl tento problém vyřešit?Hru jsem viděl na různých warez forech ale přijdem i zbytečné ji pomalu stahovat když mám doma originál.Díky předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toshiba25 Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 1. Stahni si PATCH http://loadfiles.in/g2ag8d6kvqab/EP0001-BLES00909_00-AC2TITLEUPDATE01-A0101-V0100-PE.pkg hod ho na flasku a v app data na nej klikni cim se nainstaluje 2. Otevri zlozku BLES00909 v ni slozku USER DIR a v ni vytvor prazdnou zlozku a premenuj ji na ASSASSIN_ISO 3. Spusti Open Manager 2.1 + a pri spousteni drz tlacitko L2 co udela patch na 3.41 ( Zmeni se tim spousteci soubor vyzadujici FW 3.50 na FW 3.41) 4. Vloz do mechaniky nejakou originalni BD hru 5. Spusti ikonu assasins creed 6. Pockej dokud hra nainstaluje soubory do konzole 7. Hrej a uzivej si to... napsal drako83cz na loadfiles forum ,takže hledat není zbytečné :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanac@seznam.cz Odesláno Prosinec 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 Moc díky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanac@seznam.cz Odesláno Prosinec 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 Heleď tak jsem to udělal podle návodu a skončilo to asi brinckem mý PS3 assasins creed se spustil v pohodě ale nešel u něj zvuk tak jsem z něj vyjel přičemž se mi sekla PS3 tak jsem jí resetnul ale od tý doby se mi seká furt najede a do 10 vteřin se sekne ;) Nevíš co s tim jsem celkem zoufalej........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atavarecek Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 Zkus ji pustit bez JB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.