Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Assasins creed Brotherhood pomoc při spuštění na JB

milanac@seznam.cz

Recommended Posts

Zdravim všechny měl bych prosbu doma mám originální hru AC:Brotherhood ale bohužel mi nejde po zazálohování pustit nevítě kde bych mohl sehnat nějaký fix který by mi pomohl tento problém vyřešit?Hru jsem viděl na různých warez forech ale přijdem i zbytečné ji pomalu stahovat když mám doma originál.Díky předem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1. Stahni si PATCH

http://loadfiles.in/g2ag8d6kvqab/EP0001-BLES00909_00-AC2TITLEUPDATE01-A0101-V0100-PE.pkg hod ho na flasku a v app data na nej klikni cim se nainstaluje

2. Otevri zlozku BLES00909 v ni slozku USER DIR a v ni vytvor prazdnou zlozku a premenuj ji na ASSASSIN_ISO

3. Spusti Open Manager 2.1 + a pri spousteni drz tlacitko L2 co udela patch na 3.41 ( Zmeni se tim spousteci soubor vyzadujici FW 3.50 na FW 3.41)

4. Vloz do mechaniky nejakou originalni BD hru

5. Spusti ikonu assasins creed

6. Pockej dokud hra nainstaluje soubory do konzole

7. Hrej a uzivej si to...

napsal drako83cz na loadfiles forum ,takže hledat není zbytečné :-)

Odkaz ke komentáři

Heleď tak jsem to udělal podle návodu a skončilo to asi brinckem mý PS3 assasins creed se spustil v pohodě ale nešel u něj zvuk tak jsem z něj vyjel přičemž se mi sekla PS3 tak jsem jí resetnul ale od tý doby se mi seká furt najede a do 10 vteřin se sekne ;) Nevíš co s tim jsem celkem zoufalej........

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu