djtoxic Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 Ahoj nejde mne iso hra,Indiana jones And The Staff of Kings.Hra,naběhne jen do start Game pak se PSP zamrzne vypne samo.Můžete mne tedy poradit,jak hru rozchodit mám GEN D-3,i přesto hra nejede díky,dejte vědět na PM. 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 headhot Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 to jsem mel taky problem na czshare a na uloz.to verze nebyla napatchovana pro GEN 5.03,takze jsem to vyresil googlem a nasel si verzi na megaupload, opravdu je lepsi si stahnou vice verzi a zkouset nebo si to sam opatchovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 na psp.org ja je program na patchovaní. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djtoxic Odesláno Prosinec 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 díkes hra už šlape Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
djtoxic
Ahoj nejde mne iso hra,Indiana jones And The Staff of Kings.Hra,naběhne jen do start Game pak se PSP zamrzne vypne samo.Můžete mne tedy poradit,jak hru rozchodit mám GEN D-3,i přesto hra nejede díky,dejte vědět na PM. 8)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.