Drag01 Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 Potřebujeme: USB flash disc naformátovaný v XBOX360 formátu. wxPirs - http://gael360.free.fr/wxPirs.php USB Xtaf Xplorer Postup: V závorce instrukce pro videa. 1. Fotky (Videa) z forzy přesuneme z HDD (popř. jiné úložné jednotky) na Flashku. (V DB - System settings - Memory) 2. Vložíme Flasku do PC USB portu. 3. Otevřeme program USB Xtaf Xplorer - 4D53084D - 00000001 - photo (Movie). 4. Soubor photo (Movie) si přesuneme třeba na plochu. 5. Otevřeme program wxPirs, a v něm otevřeme soubor Photo (Movie). 6. Klikněte na fotku (video) kterou chcete, poté export, při ukládání vkládejte ".bmp" (".wmv") za název souboru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 Super, funguje to i pro jiné hry? Myslím tím Skate 3. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drag01 Odesláno Prosinec 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 Záleží v jakém formátu to Skate 3 má. Vyzkouším a napíši sem. Ale co jsem zkoušel replaye z NHL11 a FIFA11 tak nešlo, nebo jsem neukládal ve správných formátech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 Mě to nejde. :( Mohl bys to zkusit? Třeba to dělám špatně. Dík! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 zkousel jsem, a taky nejde... celkove mi slozka vyhodi 3 soubory... kde mam pri extrahaci dat format .bmp ? mno jdu este zkoumat EDIT: tak vytahnu ten img. napr. imageblablasuchac500 dam koncovku bmp.. velikost odpovida, ale uz to nic neotevre vsechno hlasi ze je poskozenej soubor :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drag01 Odesláno Prosinec 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 Tak Skate 3 taky nic. A Forza 3 mi teď na Win7 taky blbne, u fotek pořád nějaké errory, ale videa fungují bezproblémově. /Konkrétně mi to píše "Za koncem proudu nelze číst." na XP nebyl problém, tak nevím co je špatně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 Sakra :// btw dík. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stelon Odesláno Prosinec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2010 chci se zeptat kde presně najdu na hdd v xboxu ty fotky z forzy ktere chci nakopirovat na flashku? je to v setings - memory a pak games a forza a tam to ma byt? bo je tam neco fotky ale ma to jen 880 kb a to se mi zda malo na to ze tam mam asi 5 fotek.a kde sezenu ten program USB Xtaf Xplorer ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drag01 Odesláno Prosinec 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 chci se zeptat kde presně najdu na hdd v xboxu ty fotky z forzy ktere chci nakopirovat na flashku? je to v setings - memory a pak games a forza a tam to ma byt? bo je tam neco fotky ale ma to jen 880 kb a to se mi zda malo na to ze tam mam asi 5 fotek.a kde sezenu ten program USB Xtaf Xplorer ? Přesně tak, je tam !!"tvůj nick" Fotky!! A program si najdi na google, to snad dokážeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stelon Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 tak program jsem si stahl ale kdyz jej otevřu tak tam nic neni a na fleshce to je tak nevim jak dal to se ma samo po otevreni ukazat to 4D53084D - 00000001 - photo nebo jak do toho najedu dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stelon Odesláno Prosinec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2010 tak uz to jde ale v čem to pak otvirate a předelavate aby to bylo jpeg ja si stahl nekolik programku ale porad to nejde predelat. dělam to spravně ze když to ukladam na plochu v tom wxpirs tak za nazev dam bmp ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2010 funguje i na forze 2 která už nepodporuje online akorát některé fotky prostě nepřevede ... a některé poškodí uvidíme možná vydaj lepší verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 funguje to nekomu na windows 7 ? me teda nic moc. slozku vytahnuz xboxu na flashku ale jaksi ty soubory sou nesmyslny a ten program ani nenabizi export:)) jen nejakej extract kterym nemam na vyber typ souboru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rubosu Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 zdravim chci se zeptat z fleshky to vytáhnu bez problému jen když si otevřu ten wxPirs a otevřu vněm photo tak my to hodí chybu z microsoft net freamwork skoušel sem aji stáhnout znova a furt dokola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Únor 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2011 zdravim chci se zeptat z fleshky to vytáhnu bez problému jen když si otevřu ten wxPirs a otevřu vněm photo tak my to hodí chybu z microsoft net freamwork skoušel sem aji stáhnout znova a furt dokola a zkoušel jsi stáhnout microsoft framework novej? http://www.stahuj.centrum.cz/vyvojove_nastroje/ostatni/net-framework/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rubosu Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 tk mám ještě jednu otazku :) , tk sem rozběhal díky 3FF3CT ten wxpisr dostanu se az ke složkám z nazvem fotky ae size my píše 0 a když dám extract tk to nic neuděla :( co stim mám dělat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.