Dansparta Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 mam stazeny v PSP fifu 11 a pesko 11 a tyhle dve hry se norm spusti ale jeste nez tam stihne neco nabehnout tak se restartuje psp, vsechny ostatni hry dou, ale tyhle dve ne a mam ten novej prometheus, dík za rady :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steffkox Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 v tom připadě si stáhni iso tool a decryptni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seam Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 cau mam podobny problem ale jenom s PES 2011 zkusil jsem dve verze hry co jsou na foru,a vzdy cerna obrazovka a pak reset psp,mel jsem 5.50 gen d-3 nekde jsem cetl ze lidem pomohlo aktualizovat na prometheus -v3 tak jsem to udelal ale u me to teda nepomohlo nevite nekdo co stim nebo nema odzkousenou nekdo verzi hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dansparta Odesláno Prosinec 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 uz vim, dej si Zakazat plugin KHBCL bo jak se menuje(je to ten jak se diky nemu da hrat prince of persia) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seam Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 dobre ty!!presne tak pomohlo dikes mocc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.