LelekCZ Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 Myslíže si že xbox S opravdu stihnou prolomit do vánoc ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 Jj, už to stihli v listopadu. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Prosinec 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 Fakt jo :D To ani nevim takže už to dělaj aj naší flašeři ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 Fakt jo :D To ani nevim takže už to dělaj aj naší flašeři ? Vždyť sem ti to říkal ,flash už dávno je ,ale ještě ho dalaďují a testují ,neni uveřejněn pro veřejnost ,čili naši čeští flasheři ZATÍM neflešují. O Vánocích má officialně vyjít,takže o Vánocích se můžeš optat. (Možná výjde i dříve ,musíš sledovat forum...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 Zatim ne, ale do Vánoc se snad dockas :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Prosinec 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 Ok špatně jsem to pochipil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmajkl Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 Pánové, jsem majitelem flashnutého Xboxu, dnes jsem si domů přitáhl nové NFS, ale před hraním to po mě chce aktualizaci Xboxu, mám to povolit, nebo už to obsahuje update i na flash verze, tudíž když to nainstaluju a spustím, blokne mi to jak xbox live tak hdd??? Díky za info!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StormX360 Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 Pánové, jsem majitelem flashnutého Xboxu, dnes jsem si domů přitáhl nové NFS, ale před hraním to po mě chce aktualizaci Xboxu, mám to povolit, nebo už to obsahuje update i na flash verze, tudíž když to nainstaluju a spustím, blokne mi to jak xbox live tak hdd??? Díky za info!!! jsi trochu jinde s otazkou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sterner Regnix Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 ja som pocul ze flash pre S-ko bude az buduci rok ... co sa jedna Vianoc, kludne kup tu konzolu, par tyzdnov/mesiacov pockas a vyjde to "LT+ SLIM = NO ETA" topic na #fw @EFNet wajdak: nenapisal si, aky mas flash a aku mechaniku ... novy dashboard obsahuje AP kontrolu, pri originalke toho NFS to nevadi, ale ak mas kopiu, tak by si ju mal skontrolovat s najnovsim abgx (+opatchovat ap25) a flash mat LT+ .. inak dostanes flag (a teoreticky ti hrozi ban) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Prosinec 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 ja som pocul ze flash pre S-ko bude az buduci rok ... co sa jedna Vianoc, kludne kup tu konzolu, par tyzdnov/mesiacov pockas a vyjde to Ouuuu tak to já doufám že to výjde již tento rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StormX360 Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 podle toho co se pise okolo tak asi LT+ nebude do vanoc az pristi rok :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dungeonmaster Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 no tak jestli pristi rok 1.1.2011 tak mi to nejak nevadi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Prosinec 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 To je na hovno :/ Ale až do silvestra budu věřit bohužel jsem ho již objednal :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.