jack68 Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 Dneska jsem obdrzel xbox s LT+ pripojil jsem kinect a vlozil originalni hru kinect adventure.Hra se nespusti pi se mi to szstem update is required to use kiunect.Sign to xbox live.More info on xbox.com/update dashboard 2-0-12611:0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 Updatuj z flešky : http://www.uloz.to/6761895/2-0-12611-0-zip Pomocí WinRaru to rozbal a dej soubor„SystemUpdate_ “ na flešku . Flešku zastrč do vypnutého xka a xko zapni . Mělo by ti to nabídnout , jestli chceš update. Dej yes a nahraje se update dashboardu do xka . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jack68 Odesláno Prosinec 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 dekuji.muzu tio udelat kdyz je to stejna verze dashboardu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 Proč bys nemohl? Kinect oficiálně potřebuje full verzi dashboardu 2.0.12611, aby hry pro kinect mohly fungovat. Můžes updatovat online (z Live! jak ti to nabízí) nebo ručně offline z flashky, jak píše toro. Výsledný efekt je naprosto stejný... Pak budeš mít XBOX připraven nejen pro kinect, ale i např. pro hry s wave 9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dudu27 Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 zepatm se asi blbe, ale kdyz mam BAN, pujde me KINECT? Diky za info... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AnarkiSKW Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 proč by nešel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jack68
Dneska jsem obdrzel xbox s LT+ pripojil jsem kinect a vlozil originalni hru kinect adventure.Hra se nespusti pi se mi to szstem update is required to use kiunect.Sign to xbox live.More info on xbox.com/update
dashboard 2-0-12611:0
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.