milanac@seznam.cz Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 Zdravim všechny měl bych dotaz dnes odpoledne mi z ničeho nic zamrzla v XMB menu PS3 zkusil jsem jí resetoval ale vždycky po restartu mi do 10-156 vteřin zamrzne nevítě někdo co s tim nechci uplatňovat záruku jelikož vlastním JB a nechci aby mi tam v servise nahráli firmware 3.50 .Díky za radu nebo zkušenost jestli se to někomu stalo taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vico Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 Zkontroluj nebo zformátuj disk jestli.Mě zamrzávali ps3 po tom co jsem z manageru chtěl pustit hru.Snad pomůže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanac@seznam.cz Odesláno Prosinec 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 Jo díky nakonec jsem to udělal přes recovery menu poradil mi tu jeden borec přes Private message ;) Ale díky formátování disku jsem se nevyhnul ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts