xmajkl Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 Pánové, jsem majitelem flashnutého Xboxu, dnes jsem si domů přitáhl nové NFS, ale před hraním to po mě chce aktualizaci Xboxu, mám to povolit, nebo už to obsahuje update i na flash verze, tudíž když to nainstaluju a spustím, blokne mi to jak xbox live tak hdd??? Díky za info!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 máš to tu několikrát napsáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 Pánové, jsem majitelem flashnutého Xboxu, dnes jsem si domů přitáhl nové NFS, ale před hraním to po mě chce aktualizaci Xboxu, mám to povolit, nebo už to obsahuje update i na flash verze, tudíž když to nainstaluju a spustím, blokne mi to jak xbox live tak hdd??? Díky za info!!! Co tam máš za flash CFW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.