Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

zasekany ipod touch 4g

canytrisky

Otázka

čaute mam problem udelal sem si jailbrejk na ipod touch 4g vsechno slo v pohode a jedno debilniho vecera sem se rozhod ze obnovim nastaveni nevim proč proste mi šustlo v hlavě no a tak se ipod zacal mazat vse propehlo oka a pak se restartoval a naskocilo logo applu uz je tam asi tri hodiny nejde vypnout nejde restore v itunes nejde nic v itunes mi to pise ze to nejde udelat asi proto ze ma jb a najet taky nechce.prosim vite nekdo co stim mam na to smulu predchozi sem si poblil a tento si dojebu takovou zbytecnosti nebo jestli je v okoli ostravy naky koumak co tomu rozumi a dal by mito zase dokupy za nake penize pude to vubec nejak opravit nebo vemou mi to na reklamacce ze bych to uhral na mrtve pixely mam dva a treti de videt obcas kontrlolujou tam verzi ios ??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Ne, dfu se dela jinak, ty delas hard reset

1. Stlačte tlačítko HOME po dobu 5 sekund.

2. Stlačte tlačítko POWER (stále držte HOME) po dobu 10 sekund.

3. Pusťte tlačítko POWER ale stále držte HOME po domu cca 30 sekund než se dostane iPhone do DFU módu.

Odkaz ke komentáři

• 0

tak sem si stahnul 4.2.1 udeal sem to pres ten shift uz se to zaclo instalovat a na koncio mi to napsalo at stahnu starsi verzi itunes tak doufam ze to pomuze nekde sem cetl ze ten itunes 10 s s windowsama nak nerozumi nebo co jinak diki moc za rady hosi.....co mam stahnou za verzi toho ios at si to rozumi s itunes 10 ???

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu