NuDiXs Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 Dá se ještě někde koupit úplně nový PS3 FAT?Slim se mi moc nelíbí,ale fat už v prodeji asi neseženu,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trotlos Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 v praze v tescu jeste maj a mozna i jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuDiXs Odesláno Prosinec 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 A mají nějaké stránky?je možnost si to objednat?Jsem z Teplic,do Prahy se nedostanu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trotlos Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 to nevim zkus si zavolat http://www.itesco.cz oni ti urcite pres PC zjistej kde ho jeste maj. Vim ze to bylo v nejaky akci za nizsi cenu a bundle s hrou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jesterhead Odesláno Prosinec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 V TESCU UH a ZL jsem viděl 80GB za 5 600,- bez hry...objeď Tesca v okolí snad najdeš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuDiXs Odesláno Prosinec 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 Dobře,zajedu si do Ústí a mrknu se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MjollniR Odesláno Prosinec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 80GB je umelohmotnej hnus ! To raci slim.60GB je nejlepsi ale ten uz asi nikde nemaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuDiXs Odesláno Prosinec 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 Hm,tak v Ústí v tescu maj jenom slim,tak jsem asi zadřenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
NuDiXs
Dá se ještě někde koupit úplně nový PS3 FAT?Slim se mi moc nelíbí,ale fat už v prodeji asi neseženu,,,
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.