FxR Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 Čus,psp mám od začátku prázdnin a za tu dobu mě PSP začalo při dotyku skřípat,vrzat atd Vrže když zmáčku na spodu jak je ten šroubek vedle samolepky s čárovym kódem,když zatlačim na poutko,krytka karty,kryt na baterku se hejbe ze strany na stranu,dvířka od umd též,vedle konektoru na nabíječko do vrže a L a R se hejbou dopředu a dozadu Nevíte co stim? je to normální? P.S. PSP mi z malí výšky spadnlo 2x na koberec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 no jestli to máš pozaruce tak bych vyměnil kryt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 ne ještě 1,5 roku záruka + chovám se k PSP jak zodpovednej člověk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horac Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 Čus,psp mám od začátku prázdnin a za tu dobu mě PSP začalo při dotyku skřípat,vrzat atdVrže když zmáčku na spodu jak je ten šroubek vedle samolepky s čárovym kódem,když zatlačim na poutko,krytka karty,kryt na baterku se hejbe ze strany na stranu,dvířka od umd též,vedle konektoru na nabíječko do vrže a L a R se hejbou dopředu a dozadu Nevíte co stim? je to normální? P.S. PSP mi z malí výšky spadnlo 2x na koberec Hybani L a R neni nic neobvykleho uplne normalni...to vrzani je zpusobene materialem...je leskly a hladky a neni uplne tvrdy tak vrze...mam PSP 3k a taky mi vrzou napr. tlacitka (sipky) vsecko je to materialem....vubec bych to neresil... EDIT: a to ze ti to spadlo mohlo zpusobit to ze se ti treba hybe tosku kryt...jinak da se to vymenit aniz bys ztratil zaruku ale podle me zbytecne :)...mysli i na to ze je to jen plast...nic nebude drzet uplne pevne aniz by se to nejak pohlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 Moc děkuju,jinak až mi skončí záruka koupim si novej neon green kryt :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 horac. a jak můžu vyměnit kdyt bez straty záruky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 Pravda, když jsem měl 300x taky mi vrzalo... genius1994: Nijak, záruční nálepka se hned po odlepení poškodí a bez její sundání to nerozebeš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horac Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 Pravda, když jsem měl 300x taky mi vrzalo...genius1994: Nijak, záruční nálepka se hned po odlepení poškodí a bez její sundání to nerozebeš... Jsou zpusoby jak ji sundat nebo sehnat novou ;) Na xboxu jsou taky plomby a jdou sundat tak ze to nikdo nepozna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 Pravdou je, že jde skutečně sundat bez porušení, když ještě bylo PSP 1000, tak na to bylo hodně návodů. Já si své PSP 2000 rozložil asi 3 měsíce po jeho koupi a ztratil jsem záruku a vůbec mi to nevadilo, když není člověk doslova noob a ví co dělá, nemůže PSP poškodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horac Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 Pravdou je, že jde skutečně sundat bez porušení, když ještě bylo PSP 1000, tak na to bylo hodně návodů. Já si své PSP 2000 rozložil asi 3 měsíce po jeho koupi a ztratil jsem záruku a vůbec mi to nevadilo, když není člověk doslova noob a ví co dělá, nemůže PSP poškodit. Tak tak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 horac: samozřejmě nové plomby se dají sehnat ale originální nové záruční plomby určitě ne. To co se dá sehnat sice na první pohled vypadá jako originál ale od originálu se liší tím že jsou natištěny na papíře, kdežto originální jsou na jakési fólii a na to při případné reklamaci určitě přijdou že to není originální plomba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horac Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 Tak jasne ale da se to i sundat bez poskozeni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.