Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP vrže,skřípe,hejbe se kryt atd.

FxR

Recommended Posts

Čus,psp mám od začátku prázdnin a za tu dobu mě PSP začalo při dotyku skřípat,vrzat atd

Vrže když zmáčku na spodu jak je ten šroubek vedle samolepky s čárovym kódem,když zatlačim na poutko,krytka karty,kryt na baterku se hejbe ze strany na stranu,dvířka od umd též,vedle konektoru na nabíječko do vrže a L a R se hejbou dopředu a dozadu

Nevíte co stim? je to normální?

P.S. PSP mi z malí výšky spadnlo 2x na koberec

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čus,psp mám od začátku prázdnin a za tu dobu mě PSP začalo při dotyku skřípat,vrzat atd

Vrže když zmáčku na spodu jak je ten šroubek vedle samolepky s čárovym kódem,když zatlačim na poutko,krytka karty,kryt na baterku se hejbe ze strany na stranu,dvířka od umd též,vedle konektoru na nabíječko do vrže a L a R se hejbou dopředu a dozadu

Nevíte co stim? je to normální?

P.S. PSP mi z malí výšky spadnlo 2x na koberec

Hybani L a R neni nic neobvykleho uplne normalni...to vrzani je zpusobene materialem...je leskly a hladky a neni uplne tvrdy tak vrze...mam PSP 3k a taky mi vrzou napr. tlacitka (sipky) vsecko je to materialem....vubec bych to neresil...

EDIT: a to ze ti to spadlo mohlo zpusobit to ze se ti treba hybe tosku kryt...jinak da se to vymenit aniz bys ztratil zaruku ale podle me zbytecne :)...mysli i na to ze je to jen plast...nic nebude drzet uplne pevne aniz by se to nejak pohlo...

Odkaz ke komentáři

Pravda, když jsem měl 300x taky mi vrzalo...

genius1994: Nijak, záruční nálepka se hned po odlepení poškodí a bez její sundání to nerozebeš...

Jsou zpusoby jak ji sundat nebo sehnat novou ;) Na xboxu jsou taky plomby a jdou sundat tak ze to nikdo nepozna...

Odkaz ke komentáři

Pravdou je, že jde skutečně sundat bez porušení, když ještě bylo PSP 1000, tak na to bylo hodně návodů. Já si své PSP 2000 rozložil asi 3 měsíce po jeho koupi a ztratil jsem záruku a vůbec mi to nevadilo, když není člověk doslova noob a ví co dělá, nemůže PSP poškodit.

Odkaz ke komentáři

Pravdou je, že jde skutečně sundat bez porušení, když ještě bylo PSP 1000, tak na to bylo hodně návodů. Já si své PSP 2000 rozložil asi 3 měsíce po jeho koupi a ztratil jsem záruku a vůbec mi to nevadilo, když není člověk doslova noob a ví co dělá, nemůže PSP poškodit.

Tak tak :)

Odkaz ke komentáři

horac: samozřejmě nové plomby se dají sehnat ale originální nové záruční plomby určitě ne. To co se dá sehnat sice na první pohled vypadá jako originál ale od originálu se liší tím že jsou natištěny na papíře, kdežto originální jsou na jakési fólii a na to při případné reklamaci určitě přijdou že to není originální plomba

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu