Daneczek1468622742 Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 Zdar, chci se zeptat zda tyhle NFS jdou na flashlem xboxu i za pomoci vlozeni wawe DVD a nebo zda to ma uz novou ochranu. Taky bych se chtel zeptat jestli je tam moznost Split-screen aby bylo mozne hrat ve vice lidech na jednom xboxu. Diky za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmajkl Odesláno Prosinec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 Ja mám tento problém :( :Stáhl jsem nejdříve jeden image NFS, zkontroloval abgx360 v 1.0.4, bez problému, vypálil přes imgburn na 2,6, bez problému, hru dokonce i na hdd nainstaluji, ale při spuštění mě to hodí wrong disc a www.xbox.com/support... Vzhledem k tomu, ze na ověřování kvality vypálení už padlo asi 5 dvouvrstvých dvd+r (zn. verbatim, samozřejmě) a značná část povoleného objemu dat pro stahování, prosím kohokoliv o radu/nápad, co s tím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Prosinec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 lt+ mas ? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmajkl Odesláno Prosinec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 bohuzel netusim ctj :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 Zdar, chci se zeptat zda tyhle NFS jdou na flashlem xboxu i za pomoci vlozeni wawe DVD a nebo zda to ma uz novou ochranu. Taky bych se chtel zeptat jestli je tam moznost Split-screen aby bylo mozne hrat ve vice lidech na jednom xboxu. Diky za odpoved. Má to už novou ochranu AP25 . Splitscreen není . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 bohuzel netusim ctj :( LT + je nejnovější FW flashe , umožňující spustit nové hry s ochranou AP25 Musíš trochu víc číst příspěvky na foru - potom by jsi zbytečně nekazil DVD : http://console-forum.net/tema/107826-novy-lt-a-ap25-nejcastejsi-otazky-a-odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmajkl Odesláno Prosinec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 Tak to mě mrzí... Teď ještě zvážit, jestli má nový flash teď smysl jen kvůli nfs... Btw ještě mám jeden dotaz - s flashem můžu vlézt na xbox live, neco si postahovat a pripadne zahrat ORIG hru? Nebo to nemám vůbec riskovat? Díky moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Prosinec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 Řekl bych že teď máš flagnutou konzoli tudíž vlézt na live se rovná 90% ban. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 Nový flash smysl má , protože nejde jen o NFS a ASSASSINA , ale postupem času budou všechny nové hry s ochranou AP25 a ty by jsi si žádnou novou hru nespustil . Pokud budeš mít LT + a nebudeš mít flagnutou konzoli ( můžeš si to zkontrolovat prográmkem XVal - http://console-forum.net/tema/107805-xval-overeni-bezpecnosti-hrani-na-live ) , tak na live můžeš . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.