PauL cZ Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 Zdravím hledám hru či simulátor kde se jezdí na skůtr může to být i na pc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 Bud koknkretnejsi. Vodni? Snezny? Silnicni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauL cZ Odesláno Prosinec 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 silniční skůtr....prosím kdo ví napište Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 Jedině GTA IV podle mě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 Našel jsem jenom hru : Scooter War3z, koukni na google a youtube, jestli ti to vyhovuje, mě to spíše připomíná nějakou "fun" hru... a je to nejspíš asi jen pro PC... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.