ciboc Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 Tak už jsem prostudoval vše co se dalo, ale pořád nevím co se dá dělat nebo jak to zjistit mam psp 2004 8A soft ver.5.55 co se stim da delat? jde to flashnout nebo ne??? děkuji, jde mi už z toho hlava kolem, nevím jak mam poznat jakou mam desku atd. diky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ciboc Odesláno Prosinec 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 další otázka. pokaždé když chci něco spustit z Memory Stick, tak mi to píše "this game cannot be started. the data is corrupted" co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 1. downgrade a nasledny flash pomoci pandoru 2. to bude asi tim ze nemas flash xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ciboc Odesláno Prosinec 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 1. downgrade a nasledny flash pomoci pandoru 2. to bude asi tim ze nemas flash xD na jakou verzi mam udelat downgrade? v turitorialu je jich mnoho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michat Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 mas vubec pandoru..?? a hlawne musis na kartu nahrát reecovery flasher bo co..zjisti od nekoho kdo to delal..já mam 3000 s 5.03 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ciboc
Tak už jsem prostudoval vše co se dalo, ale pořád nevím co se dá dělat nebo jak to zjistit
mam psp 2004 8A soft ver.5.55
co se stim da delat? jde to flashnout nebo ne???
děkuji, jde mi už z toho hlava kolem, nevím jak mam poznat jakou mam desku atd.
diky za radu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.