N1cCo Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 Ahoj, hledám někoho kdo by si společně koupil Battlefield 1943, cena je 350kč takže pro 5 lidí, by to bylo 70kč na osobu :) Bohužel, nemám kreditku, tak někdo kdo by ji měl. Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 já jí mám a reference myslim ze se muzes presvedcit (vedu PSN club 2) a BF 1943 schanim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Prosinec 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 Tak už jí mám, díky jednomu uživateli! Panther: Kdyby jsi scháněl někoho do toho clubu, tak bych měl zájem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Prosinec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 mel bych mít 4 volne sloty... na bf 1943 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 už je plno škoda no jak to teda vypadá s tím BF? //myslim ze se bude zakladat PSN club Move edition tak jestli mas move tak po vanocich ti napisu informace (ja to vést na 90% nebudu nemám a nejspíš nebudu mít MOVE) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Prosinec 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 Já taky move nemám, ani ho zatím neplanuju koupit u toho se nedá ležet :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.