Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

jaky xbox?

Otázka

• Odpovědi 74
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0
Odesláno
ale ten arcade uz nema zaruku ne ? a opravdu je to to sami jak elite ? ja tomu teda vubec neverim.. proc by jako vydavali 2x stejnou consoli-? to ji jen natreli na cerno bo co ? :D

Opravdu je to upllne samý najed si třeba na www.alza.cz a najdi tam Elite a Arcade porovnej vlastnosti je to uplne to samý jediny co je tam jak psal Torro ten headseat .. jinak je to to samý a jeste je tam HDD ale jinak nic víc takže koupil bych radsi Arcade a pak dokoupil HDD nebo z Flashky si udelej HDD ....

• 0
Odesláno

Zdravim , jsem tu novy a prosilo mi zbytecne znovu zakladat nove tema chystam si k vanocum najezit :

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=84635

Mam doma klasicky wifi router ktery vysila po byte. Ma te

nto xbox wifi pomoci ktere bych se pripojil na tu wifi ? nebo k tomu potrebuju nejaky adaper? Jak jsou k tomu ty dve hry dostanu je na DVD a nebo je musim stahnout ?

• 0
Odesláno
Zdravim , jsem tu novy a prosilo mi zbytecne znovu zakladat nove tema chystam si k vanocum najezit :

nto xbox wifi pomoci ktere bych se pripojil na tu wifi ? nebo k tomu potrebuju nejaky adaper? Jak jsou k tomu ty dve hry dostanu je na DVD a nebo je musim stahnout ?

Adapter potrebujes na starsie revizie a ty si dal link na Slimko, pri ktorom mas uvedene "Wi-Fi 802.11n", cize slimko ma vstavane wifi. Citas povrchne, inak by si sa nepytal!!!

Hry su na mediach.

• 0
Odesláno

Pokud má router wifi tak se připojíš, jinak ty hry jsou na dvd ;)

• 0
Odesláno
Zdravim, chci se zeptat co je vyhodnejsi koupe. Koupit novy Slim 4GB s Kinectem a dokoupit pak HDD nebo Koupit Slim 250 GB a dokoupit Kinect. Respektive co by jste doporucovali. Dale by me zajimalo jak se k tomu Slimu jako zkuseni uzivatele stavite, je to krok do budoucna nebo jsou to jen zbytecne vyhozene penize a Arcade je stale nejlepsi volba??

1. vsak si to spocitaj, co vyjde lacnejsie

2. slim oproti predoslej revizii: malinko mensia, nizsia spotreba, o 2 USB viac (spolu 5), priamy opticky vystup, kinect port (nie je potrebne napajanie), vstavane wifi...zatial nie je mozne flashnut, iba vymenou mechaniky.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu