nodobre Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 Ahoj.Chcel by som sa spytat,ze stiahol som si tuto hru a ked ju spustim tak mi zcierna obrazovka a nic sa nedeje.Nevie niekdo ze v com je problem?CFW mam 5.00 M33 - 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Prosinec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 zkus updatovat software Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nodobre Odesláno Prosinec 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 Tak skopiroval som si 5.50 GED-D3 ale ked idem na pamatovku do hier tak mi to nejde spustit ukazuje mi ze corrupted data.Co s tym? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Prosinec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 spatne vlozena hra nebo mas spatne drive dej m33. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nodobre Odesláno Prosinec 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 Aha.Mal so to zle skopirovane.A uz ide aj ten zombie tycoon.Dakujem ti moc :D EDIT: A este ze ci tie subory 550.PBP a to v GAME mozem vymazat alebo to musim nechat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Prosinec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 to sou soubory OFW 5.50, ty muzes uz smazat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
nodobre
Ahoj.Chcel by som sa spytat,ze stiahol som si tuto hru a ked ju spustim tak mi zcierna obrazovka a nic sa nedeje.Nevie niekdo ze v com je problem?CFW mam 5.00 M33 - 3
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.