Typan Cz Odesláno Prosinec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 čus, mám PSP s Prometheusem-3 v4, ale najednou mi zacaly blbnout savy u UFC 2010 a Rockband Unplugged, proste jen tak jednou hraju, vypnu hru, zapnu znova a savy uz nefakaj, nemate nejaky tipy jak je zprovoznit ? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 andre06 Odesláno Prosinec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 Nenahrávat si Promethea, ale zůstat buď u nižší verze nebo přejít na 5.00M33-6 nebo 5.50 Gen-D3, protože Prometheus mění strukturu savů a z toho důvodu některý savy nejdou, na některých hrách blbnou atd. Na většinu her existují patche, takže jdou spustit i na těchto starších firmwarech. Sám mám promethea verzi 2 a problémy s tím zatím nemám, ale nehrál jsem žádnou z těch her co máš ty. Hodně lidí si na ty savy stěžuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Prosinec 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 jasne, ale jestli jdou ty savy nejak zprovoznit... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Typan Cz
čus, mám PSP s Prometheusem-3 v4, ale najednou mi zacaly blbnout savy u UFC 2010 a Rockband Unplugged, proste jen tak jednou hraju, vypnu hru, zapnu znova a savy uz nefakaj, nemate nejaky tipy jak je zprovoznit ?
dik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.