Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Pár otázeček..

fox171

Recommended Posts

Čaute, na Vánoce si budu už po třetí pořizovat xko, ale teď už jen na origošky a live a chci se zeptat jaká je podle Vás nej hra po live ( mě se hodně líbí GTA IV, COD MW2, BFBC 2.. ) A ještě jedna otázka, pod jakou zemi se mám registrovat ? Říkali že na českém live skoro nic není, tak chtěl bych slyšet váš názor, děkuji. :wohow:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono je asi celkem jedno jestli se zaregistrujes na uk nebo us, protoze je to vicemene stejny (bodove jsou tam jen minimalni rozdily, trosku lip je na tom asi uk), urcite nejdi do cz, ja migroval jen kvuli bodum, ktery mi jeste neprisili, buh vi jestli prijdou a ten obsah je tam zatim nic moc. Kazdopadne nejlepsi hra na Live? Tezko rict kazdej ma jinej vkus. Ja ted hraju spoustu multaku jako L4D2, MW2, BBC2, ACB a vsechny jsou paradni. Pak tu mas Halo, Medal of Honor je toho fakt moc a vsechno te bude bavit, neco dil a neco kratsi domu, ja zatim stravil hafo casu u MW2 coz je opravdu paradni ale taky uz se mi to trochu ohralo, to takovy BBC2 te asi jen tak nepusti, je to dlouhodobejsi zalezitost, levlovani je tam podle me pomalejsi uz z podstaty hry, mas tam vic map, ale zase min modu nez v MW2, ale zase vozidla....Chce to holt zkusit vsechno :)

Odkaz ke komentáři

Desmode dík, super shrnutí, jinak přidej si mě do přátel a až si koupím už svůj 3tí xbox přidám si tě na live ok ? 8)

Ono je asi celkem jedno jestli se zaregistrujes na uk nebo us, protoze je to vicemene stejny (bodove jsou tam jen minimalni rozdily, trosku lip je na tom asi uk), urcite nejdi do cz, ja migroval jen kvuli bodum, ktery mi jeste neprisili, buh vi jestli prijdou a ten obsah je tam zatim nic moc. Kazdopadne nejlepsi hra na Live? Tezko rict kazdej ma jinej vkus. Ja ted hraju spoustu multaku jako L4D2, MW2, BBC2, ACB a vsechny jsou paradni. Pak tu mas Halo, Medal of Honor je toho fakt moc a vsechno te bude bavit, neco dil a neco kratsi domu, ja zatim stravil hafo casu u MW2 coz je opravdu paradni ale taky uz se mi to trochu ohralo, to takovy BBC2 te asi jen tak nepusti, je to dlouhodobejsi zalezitost, levlovani je tam podle me pomalejsi uz z podstaty hry, mas tam vic map, ale zase min modu nez v MW2, ale zase vozidla....Chce to holt zkusit vsechno :)
Odkaz ke komentáři

Čau,

ohledně Livu... určitě bych nešel do českýho, zatím tam vůbec nic není ( a to mne setsakra mrzí, ale co můžu chtít když je funkční teprve měsíc) , takže UK nebo US, ale spíše UK, až pak někdy za půl roku bude český Live plnohodnotnej a budeš chtít přejít tak nebudeš muset měnit zvyky, budeš kupovat stále stejné Microsoft Points atd....:)

A o hrách... ono je to tak jedno, cokoliv tě baví. Já hrál tento rok hlavně Battlefield Bad Company 2, ale to spíše protože mě ta hra chytla a měl sem ji s kým hrát, ono když máš nějakého fajn kámoše, požitek se hry se hned zdvojnásobí. :)

Teď hraju převážně Black Ops s jedním Holanďanem :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu