1peti1 Odesláno Prosinec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 zdravim :) Mám dotaz a doufám, že to patří do této sekce a že tu ještě něco podobnýho neni abyste mě za to neukřižovali :D Nejdřív jsem si stáhnul "normální" Split second ale při spuštění mi naskočila chyba (že mám starej cfw). Mám cfw 5.50 gen-d2. Potom jsem si stáhl dvě různý patchnuty verze tý hry a obě se rozjeli, ale jde tam jen první mapa závodu, jiná už se nespustí a sekne se když má závod naběhnout (zčerná obrazovka a pochvíli se psp vypne). ty hry jsou odzkoušený na cfw 5.50 gen-d3 a někde jsem četl že je to v podstatě stejný jak d2 tak nevím co s tím je. Jestli někdo ví tak prosím poraďte. a jestli by se to obešlo bez aktualizace firmwaru bylo by to super, protože při minulim pokusu o instalování novýho cfw jsem si psp bricknul :cheesygrin: předem díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Prosinec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 spatna verze hry stahni jinou (mne to taky delalo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1peti1 Odesláno Prosinec 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 a jakou verzi prosimtě máš? teď stahuju Split second Velocity repack, píše že je na všechny cfw tak snad :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Prosinec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 http://www.gamestorrents.com/psp-game-split-second-velocity-spanisheurrepack-descargar-torrent-6921.html tuhle mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1peti1 Odesláno Prosinec 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 jj diky to je ona :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Prosinec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 Jestli máš gen-D2 tak si nahrej gen-d3!!!! instalace je tak na 5 sekund Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.