Davee Odesláno Prosinec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 Zdravím všechny, chci si vypálit hru a v tom 360 Waves Patcher mi to vyhodilo Current wave of game: Wave2 a teď v těch kolonkách mám vybrat Wave2, nebo jak? Poraďte pls někdo, díky :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AnarkiSKW Odesláno Prosinec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 záleží jaký chceš wawe kuli flash v tomto programu to jenom opečuješ vypal to v Clonu nebo IMB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Davee Odesláno Prosinec 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 Aha, sry já tomu vůbec nerozumim, většinou to dělá brácha... Ale všechny ostatní hry jsou wave3 tkže potřebuju wave3... Když tam mám wave2, tk teda musim vybrat 3... Jestli ten program dobře chápu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AnarkiSKW Odesláno Prosinec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 přesně tak pak už iso mužeš vypalit nevim co máš za flash čim nižší wawe tim větší pravdepodobnost přehrání,ale zas problem na live kuli banu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 Aha, sry já tomu vůbec nerozumim, většinou to dělá brácha... Ale všechny ostatní hry jsou wave3 tkže potřebuju wave3... Když tam mám wave2, tk teda musim vybrat 3... Jestli ten program dobře chápu... Když máš ostatní hry wave 3 , tak s tím nemusíš dělat nic . Patchuje se jen směrem dolů na menší číslo . Z wave 2 na wave 3 je blbost . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Davee Odesláno Prosinec 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 Aha, dík, už jsem to stejně udělal a je to wave3 :D... Díky moc pánové za pomoc ;-) Už mi to jede... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Davee
Zdravím všechny, chci si vypálit hru a v tom 360 Waves Patcher mi to vyhodilo Current wave of game: Wave2 a teď v těch kolonkách mám vybrat Wave2, nebo jak? Poraďte pls někdo, díky :roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.