Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Zamrznutí xboxu při hře


vrct

Otázka

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

EA vypnuly servery, tohle už je naprosto neuvěřitelný. Jsou vyplé myslím okolo 6 měsíců. Já již kvůli tomu nenávidím EA pěkně dlouho. Chtějí připlácet za jejich posr*** online pass a potom stejně vypnou servery po 2 letech. Zajímavé je, že nikdo jiný to nedělá. Třeba servery na Prey stále běží a už této hře bude za chvíli 5 let.

Bohužel s tímhle nic neuděláš, a pokud ti mohu doporučit vynech tuhle hru, je to jedna z nejzabugovanějších a navíc je problém asi s 9 achievementy, které někdo získá a někdo ne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
jen tak mimochodem her zabugovanych je vic a k serverum mate original? a zkusily ste napsat na EA?

Nemá cenu, EA ani nikdo nepište. Oni na nic nereagují, patche nevydávají (k starším hrám), lidem nevyhoví. Viz např. petice aby uvolnili 2 neobdržitelné achievementy k NfS: PS a EA se neobtěžovali ani odpověděť (bylo nás pod peticí podepsáno asi 12 tisíc. :D). Servery stejně nezapnou, toto už je snad dvacátá hra. :(

K této hře, tato hra je opravdu extrém. Je plno zabugovaných her, ale tady je problémů až moc. (ale opravdu moc :()

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
aha .. no to sou teda idioti .. a jeslti dobře chapu takže si koupim NFS PS a nemužu hrat přes net ?.. ty jo to vubec nevim .. ale tohle mi nejde dohlavy PROC to zamrzava ... ale je fakt, že bugu je tady strašně moc .. btw origo mam ..

Servery na NFS: PS stále ještě fungují (zajímalo by mě na jak dlouho), ale jsou tam dva achievementy za zúčastnění se při Community Race Day 1 a 2, a vzhledem k tomu, že EA tyto turnaje už nepořádá jsou nezískatelné, takže nemůžete hru dohrát na 1000G.

Ještě k EA, EA má neuvěřitelně špatnou podporu, včera spadly servery na MoH, když jsem byl skoro na konci poslední Tier1 mise. :( A pokud je hra starší než rok, tak se žádné odezvy ani podpory nedočkáte, ať děláte co děláte.

Přístup EA se mi vůbec nelíbí a proto si už nikdy od nich žádnou hru nekoupím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

NO to jsem ani o EA nevěděl .. to jsou docela dobry svině .. to se nedivim, že jsou ted všude soutěže abys kupoval hry EA jako je to třeba na Xzone.cz ... kde za EA koupeny hry dostáváš body a za ty dostaváš ceny .. ale když to ted vim, ještě si to hodně rozmyslim co koupím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu