Slleeper Odesláno Prosinec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 neváte někdo, jak dělat kličky a různý triky v PES 11? Na YT sem našel tutorialy jen na gamepad, ale potřebuju spíš na klávesnici. Určitě tu někdo bude, kdo to umí.. ;) Díky moc... kdyžtak sem napište i další triky a finty i pro ostatní hráče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
autoaim Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 nechci tě zklamat, na klávesnici máš omezené ty kličky, na gamepadu není problém, ale klávesnice umí jenom základní kličky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melichar1111 Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 někde sem slyšel že na klávesnici kličky nejdou dělat....tk si kup gamepad, a je to......nejlepší je od Logitec já mam Xtech, a nwm jk na něm ty kličky dělat.....proto je nejlepí ten Logitec.....stojí kolem 500.-kč :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Stačí mu ovladač i za 200,- já mám taky obyčejný za 250,- a jdou mi tam kličky v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melichar1111 Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 vážně.....a co je to za značku....já mám Xtech a nejdou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 To je opravdu nějaká krám od Logitecu a stál fakt kolem 250,- .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melichar1111 Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 a co musíš zmáčkout aby ti ty kličky šly ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Dyť tam máš ten "comand list" tak máš napsaný jak se ty kličky dělají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melichar1111 Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 jj já wim....ae já to mam anglicky....a moc anglicky neumim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slleeper Odesláno Prosinec 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Žádný GamePad nepotřebuju... už si je dávám normal na klávesnici :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamek112 Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 no mozna to delas ale neudelas slozitejsi triky a kličky jako na gamepadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slleeper Odesláno Leden 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 ani ne.. anstavil sem si všechny tlačítka gamepadu na klávesnici.. pak už stačí jen mrštnost :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamek112 Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 nj tak to bych nedokázal ani za 100 let nemam postřeh :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melichar1111 Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 no a chlapy poradte co mam zmáčknout na gamepadu abych dělal ty kličky ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slleeper Odesláno Leden 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 nauč se používat strýčka google a tetičku youtube... http://www.youtube.com/watch?v=9kkDYZVv-tU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamek112 Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 :P to slyším poprvé tetička youtube :D jinak dobry návod lepe bych to nevysvětlil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slleeper Odesláno Leden 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 taky sem si to vymyslel :D .. ale je to podle mě dobrý :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamek112 Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 to teda je :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melichar1111 Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 hezký video....ae tady je sekce PC....ne Xbox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slleeper Odesláno Leden 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 Melichar1111: Nejdřív používej brain a pak něco piš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamek112 Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 Melichar1111: Nejdřív používej brain a pak něco piš :) kamarade pis cesky melichar ani neví co to brain je takze pro melichara mozek :D abych nebyl OT tak je to sice na xbox ale ja to vyuziju mam na PC ovladač od xboxu :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slleeper Odesláno Leden 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 využít to můžeš i s gamepadem k PS, pač je ot skoro stejný, akorát přehozaný tlačítka.. a i když máš klávesnici, tak to využiješ. ... Díky tomuhle videu sem se je naučil :D .. a to mám klávesnici... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamek112 Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 jjjj ale bral sem to obecně pro melichara Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prachy Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 To je opravdu nějaká krám od Logitecu a stál fakt kolem 250,- .... Zklamu tě,ale podle mého pohledu cca.550 KČ ten nejlevnější... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamek112 Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Prachy zklamu spíš tebe :D http://herni-ovladace.elektromedia.cz/logitech-gamepad-logitech-precision-refresh-usb?utm_source=heurekafeed&utm_medium=heurekafeed&utm_campaign=heurekafeed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.