tommygun Odesláno Prosinec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 Cau, kdyz si ted koupim xbox 360 Arcade s flashem LT. Jakej tam bude dashboard? A muzu si auktualizovat dash aby mi sly vsechny hry? Vim, ze je to blba otazka a urcite tu uz nekde je odpoved, ale cetl jsem uz tolik, ze vlastne nevim, kdo ma pravdu, tak diky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Prosinec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 Myslíš nový nebo starý XBOX? Pokud starý, musíš se zeptat přímo prodávájícího, protože nikdy nevíš, jaké psí kusy s tím dělal, případně může mít i flag nebo ban... Pokud nový, většinou jsou vyrobeny v roce 2009 a bývá tam dash 8xxx, který můžeš bez problémů aktualizovat na 9199 nebo pokud budeš mít flash LT+ tak rovnou na ten nejnovější, který podporuje kinect a nejnovější hry s wave 9... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tommygun Odesláno Prosinec 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 no tak kupuju xbox od spacemana, takze to bude ten z roku 2009. Bude na nem ale flash LT a ne LT+, takze tim padem asi zatim neaktualizovat a prvne flashnout LT+ co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Prosinec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 Tak tak, ale otázka zní, proč kupovat nový XBOX, kteýr nemá LT+, ale myslím, že spaceman prodává konzole s nejnovějším flashem, na ot bych se určitě ale ještě zeptal... Nemá smysl kupovat od spacemana Arcade s LT za 4999,- a pak ještě platit za reflash, to je kravina, to radši kup arcade z alzy za 3990 a nech si ho někde flashnout rovnou na LT+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tommygun Odesláno Prosinec 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 jj diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 no tak kupuju xbox od spacemana, takze to bude ten z roku 2009. Bude na nem ale flash LT a ne LT+, takze tim padem asi zatim neaktualizovat a prvne flashnout LT+ co? Spaceman tam dává také rovnou LT + má to i v inzerátu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tommygun
Cau, kdyz si ted koupim xbox 360 Arcade s flashem LT. Jakej tam bude dashboard? A muzu si auktualizovat dash aby mi sly vsechny hry?
Vim, ze je to blba otazka a urcite tu uz nekde je odpoved, ale cetl jsem uz tolik, ze vlastne nevim, kdo ma pravdu, tak diky moc.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.