tommygun Odesláno Prosinec 5, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 5, 2010 Cau, kdyz si ted koupim xbox 360 Arcade s flashem LT. Jakej tam bude dashboard? A muzu si auktualizovat dash aby mi sly vsechny hry? Vim, ze je to blba otazka a urcite tu uz nekde je odpoved, ale cetl jsem uz tolik, ze vlastne nevim, kdo ma pravdu, tak diky moc. Citovat
0 Zoombik Odesláno Prosinec 5, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 5, 2010 Myslíš nový nebo starý XBOX? Pokud starý, musíš se zeptat přímo prodávájícího, protože nikdy nevíš, jaké psí kusy s tím dělal, případně může mít i flag nebo ban... Pokud nový, většinou jsou vyrobeny v roce 2009 a bývá tam dash 8xxx, který můžeš bez problémů aktualizovat na 9199 nebo pokud budeš mít flash LT+ tak rovnou na ten nejnovější, který podporuje kinect a nejnovější hry s wave 9... Citovat
0 tommygun Odesláno Prosinec 5, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 5, 2010 no tak kupuju xbox od spacemana, takze to bude ten z roku 2009. Bude na nem ale flash LT a ne LT+, takze tim padem asi zatim neaktualizovat a prvne flashnout LT+ co? Citovat
0 Zoombik Odesláno Prosinec 5, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 5, 2010 Tak tak, ale otázka zní, proč kupovat nový XBOX, kteýr nemá LT+, ale myslím, že spaceman prodává konzole s nejnovějším flashem, na ot bych se určitě ale ještě zeptal... Nemá smysl kupovat od spacemana Arcade s LT za 4999,- a pak ještě platit za reflash, to je kravina, to radši kup arcade z alzy za 3990 a nech si ho někde flashnout rovnou na LT+ Citovat
0 toro Odesláno Prosinec 5, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 5, 2010 tommygun napsal: no tak kupuju xbox od spacemana, takze to bude ten z roku 2009. Bude na nem ale flash LT a ne LT+, takze tim padem asi zatim neaktualizovat a prvne flashnout LT+ co? Spaceman tam dává také rovnou LT + má to i v inzerátu . Citovat
Otázka
tommygun
Cau, kdyz si ted koupim xbox 360 Arcade s flashem LT. Jakej tam bude dashboard? A muzu si auktualizovat dash aby mi sly vsechny hry?
Vim, ze je to blba otazka a urcite tu uz nekde je odpoved, ale cetl jsem uz tolik, ze vlastne nevim, kdo ma pravdu, tak diky moc.
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.