Mpik Odesláno Srpen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2007 Chci se zeptat jestly je zpětná kompabilita xbox360 se starým xboxem,tedy jestly sis spustiim hry ze starýho xboxu na xboxu 360??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 placek Odesláno Srpen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2007 Ano.Asi 80% her je kompatibilních. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mpik Odesláno Srpen 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2007 ok,a to ty hry můžu vypalovat normálně na jednovrstvý dvd žejo? nebo prostě podle velikosti.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 R4don Odesláno Srpen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2007 MS by mel mit nekde nejaky compatibility list .. btw. k hrani xbox her potrebujes HDD;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mpik Odesláno Srpen 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2007 Sakra já mam jenom core :cry: a fakt mi ta nepujde spustit když jí vypálim na dvd ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 R4don Odesláno Srpen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2007 podle toho co jsem cetl, tak nepujde.. pro hrani puvodnich xbox her potrebuje 360ka HDD.. nevim, asi si ty data nejak potrebuje prepracovat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mpik
Chci se zeptat jestly je zpětná kompabilita xbox360 se starým xboxem,tedy jestly sis spustiim hry ze starýho xboxu na xboxu 360???
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts