horac Odesláno Prosinec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 Zdravim, jaky je podle vas nejlepsi MP3 prehravac ? pouzival jsem lightMP3...ale stval me tam ekvalizer...drbal jsem se s nim dlouho a nikdy jsem to nevyladil...diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deleted user Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 post deleted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 Na vydrz urcite LightMp3 - vymackne z PSP maximum z hlediska vydrze - a na kvalitu asi ten standartni v XMB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 Já používám originální,1 za měsíc zkusim SensMe ale ten je podle mě k ničemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horac Odesláno Prosinec 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 Aha no ja prave potrebuju neco kde bych si mohl udelat ekvalizer...ale v MP3light je to moc slozite je tam 32 pozic a ja nvm jake to jsou hodnoty...dela se to prez textovy editor...takze to je na dlouho nez vychytam to spravne co potrebuju...tak me prave zajimalo jsetli neni nejaky prehravac ktery to ma zabudovane primo abych mohl pri prehravani ladit....ale diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 co zkusit nejakej java player,znal jsem 1,uz nevim jak se menoval ale bylo to na 1 mobile warez foru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deleted user Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 post deleted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.