I am Chlebik Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 ZDravím, jsem poměrně novým uživatelem WII. Koupil jsem ho především jako party konzoli, učel svůj plní parádně. Jen už nemáme moc co hrát. Mám zatím jen pouze Wii sport resort, Sonic Zero Gravity a Bombermana. Poradili by jste mi nějaké obdobné hry, prostě kde člověk může vypnout a skvěle si tu hru užije. Už mám koupené a čekám jak dojde Super Smash bros. Jaké jsou vaše typy? Nejlépe pro 4 hráče.:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas0046 Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 Jestli Te bavi hokej, tak Nhl Slapshot(u nas se myslim prodava jako Nhl 11 wii) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beranekCZ Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Bomberman blast :-) Da se koupit v sekci WiiWare pres Shop chanel :-) Je to klasickej bomberman(dyna) s nejakejma vecma navic. Umoznuje hrani po netu az 8 hracum :-) A na jedne konzoli muzou jet 4 pres wii ovladace a dalsi 4 pres stare GC ovladace myslim :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriga Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 jojo, koupil jsem to za tim samym ucelem;-) . Jsme ted byli na horach 4 kamosi, takze mohu urcite doporucit Wii Party (cca 30 minigames pro 4-hrace) plus dalsi 1vs1, 1vs3, apod...taky jsem zaroven zakoupil Winter Olympics (Vancouver 2010)..nevim, jestli se to takhle ale presne jmenuje, kazdopadne to taky neni spatny:-).,. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrKominek Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 No tak na party sou skvely tyhle hry:Rayman raving rabbids vsechny dily, wii party, just dance 1,2 a wipeout..mam je ozkouseny a sou super;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.