SoS Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 prosim poradte mi jsem v tom novacek co vsecko potrebuju a co mam udelat abych mohl hrat multiplayer treba Uncharted 2 anebo jinou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sinistracz Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 lan kabelem z routeru ci modemu (teda pokud ten router nebo modem má víc lan portu xd) nebo se napíchnout na nejakou wi-fi sít popřípade tvojí domácí wi-fi sít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SoS Odesláno Prosinec 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 mam router a jeste nejake to wi-fi dve krabicky na bezdratove pripojeni tak se tedka zeptam jak to mam vsecko dohromady propojit aby mi fachal net na PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 SoS a tohle už jsi viděl? http://manuals.playstation.net/document/cz/ps3/current/settings/index_network.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SoS Odesláno Prosinec 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 jo videl a nvm co s tim :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 Třeba si podle toho nastavit připojení přes WiFi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SoS Odesláno Prosinec 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 k pripojeni k netu potrebuju PSP vzdyt tam je PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FaNa Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 přečetl sis tam aspoň písmeno když už nepoznáš ps3 od psp?? Toto nastavení je dostupné pouze u systémů PS3™, vybavených funkcí bezdrátové sítě LAN. :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Prosinec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2010 Vůbec nevím o čem točíš, jaké PSP? http://manuals.playstation.net/document/cz/ps3/current/settings/connectwireless.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
SoS
prosim poradte mi jsem v tom novacek co vsecko potrebuju a co mam udelat abych mohl hrat multiplayer treba Uncharted 2 anebo jinou!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.