frenky17 Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 ahoj ps2 mám už rok najednou dojdu chci hrát vrazim tam hru a nic nenačte a nenačte jen se dostanu do menu browser a setings ale kdyz tam vrazim cd z pisnickama tak to jede ale kdyz tam dám dvd tak nic,mám koupit novy laser? je to tím ? v ps2 mám CHIP jinak normalne to jelo...prosim pomocte mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NextKing Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 já bych koupil nový laser na aukru mají teď jeden levný a kvlalitní ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 pokud ti to cte cd,tak mas vychyleny laser,takze bud si na youtube najdes navod jako to opravit, nebo rozdelat ps2 a vycistit laser a vsechen prach odstranit, me to pomohlo,kdyz se mi nenacetli 2-vrstva dvd aka GT4,GOW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frenky17 Odesláno Prosinec 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 prosim prosim kamarade muj dej mi sem odkaz na to video budu ti na dosmrti vdecny dekuju dekuju moc a jak sem psal kdyz tam vrazim cd z pisnickama jede ok ale jak dam hru tak could not disk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frenky17 Odesláno Prosinec 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 reload.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frytol666 Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 Čau, koupil jsem od kámoše PS2. Jemu jeli v pohodě všechno. Dlouho na nich nehrál, tak mi je prodal. Přinesl jsem je domů, zapojil. Přes SM3 DVD jsem hru nabootoval a načítala se. Hra sice naběhla, ale trvá všechno strašně dlouho. Sekají se videa při hrách a hlavně se sekají hry samotný. Co vy na to? Mam zkusit vypálit znova hry, nebo je to laserem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Prosinec 21, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 To je mediem nebo vypalenim . Vypaluj v programu clone cd na kvalitni media , nejlepe verbatim a vypaluj nejnizsi rychlosti 4x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frytol666 Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 ZAtim to vypadá, že všechno běhá jak má. Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.