Pit-Bull Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 Ahoj chtěl bych se zeptat jestli existují podobné hry jako je God os War nebo Dantes Inferno, tím podobné myslím bossy a !!hlavně!! comba při mačkání různých tlačítek (X,O) jako je to právě u těchto her. Thx za odpověď PS: jinak popřípadě můžete prozradit co právě teďka hrajete, protože bych rád vyzkoušel nějakou novinku.... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 star wars: the force unleashed a to ej co tak já vím vše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 ehmmm zkus novy monster hunter portable 3 nebo unite tam je bossů požehnaně a komba tam tež jsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Prosinec 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 usagi111: díky za odpověď ale to jsem zapoměl zmínít že to sem taky dohrál ale dík :D margot: no MHF jsem hrál pár dílů ale že by tam byly nějaký komba jako u GoW tak to si nespomínám :D jinak bossů je hodně ale na mě moc složitá hra :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 tak komba z god of war ne ale ma to svoje komba :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.